Svjetski mediji bruje o tajnom vjenčanju Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera

Praktična žena
Svjetski mediji bruje o tajnom vjenčanju Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera
Brojni svjetski mediji, uključujući La Gazettu, Tennis World, TSM Plug, te portali u regiji, prenose vijest o tajnom vjenčanju Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera.

Brojni svjetski mediji, uključujući La Gazettu, Tennis World, TSM Plug, te portali u regiji, prenose vijest o tajnom vjenčanju Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera. Vijest nije službeno potvrđena, a kako prenosi Tennis World USA, srpska je teniserka na upit o ovim glasinama za Sun Times samo kratko navela da "nema komentara".

Par je, kako izvještava Tennis World USA, prije nekoliko dana viđen u jednoj zlatari gdje su navodno birali prstenje, a navodi se takođe da je vjenčanje održano u tajnosti, u krugu najbližih.

"Ana i Schweinsteiger obećali su jedno drugom beskrajnu ljubav na intimnoj jutarnjoj ceremoniji na nepoznatoj lokaciji. Tajnom vjenčanju prisustvovali su članovi najuže porodice te nekoliko najbližih prijatelja", piše italijanska La Gazzetta dello Sport.

Podsjetimo, glasine o njihovoj vezi počele su kružiti prošle godine, kada je njemački Bild objavio da je srpska teniserka Ana Ivanović u vezi s kapitanom njemačke fudbalske reprezentacije Bastianom Schweinsteigerom koji je zbog nje ostavio manekenku Saru Brandner nakon sedam godina veze.

Par mjeseci kasnije pojavila su se nagađanja o tome kako par ipak nije (više) zajedno, a povod je bila izjava Ane Ivanović u kojoj je dala naslutiti da nema vremena za ljubavnu vezu. "Zbog svog pretrpanog rasporeda nemam vremena za izlaske. Ali kad bih našla idealnog muškarca onda bih našla vremena i za vezu", rekla je tada teniserka.

Ne propustite