'Prevario sam je s 15 žena' Ovo je njegov razlog, a sada traži savjet

Objavljeno:22.02.2018 - 22:45
A A A Times Arial

'Seksualni život s mojom djevojkom je mrtav već mjesecima. Nikada mi nije dopustila da je vidim golu i uvijek inzistira da vodimo ljubav u potpunom mraku ispod pokrivača...'

Mladić iz Egleske toliko se zaželio seksa da je počeo varati svoju djevojku. Pravda se lošim seksualnim životom. Sada traži savjet na portalu The Sun, od njihove kolumnistice Dear Deidre. Ovo je njegova priča, a niže je savjet koji je dobio:  Imao sam seks za jednu noć sa ženom koju sam upoznao prošlog petka. Osjećam sram zbog toga, ali to mi nije prvi put.  U zadnjih godinu dana seksao sam se sa najmanje 15 žena, iako imam predivnu djevojku.

Obično pokupim neku ženu u baru u središtu grada i odem do njezinog stana. Ne vodim ih kod sebe doma jer kuću dijelim s još tri prijatelja pa nemam privatnosti. Mojoj djevojci su 24 godine, a meni 26. Zajedno smo dvije godine. Ona radi povremeno i živi u stanu sa svojom 4-godišnjom kćeri iz bivše veze. 

Ja radim puno radno vrijeme kao prodavač u agenciji za nekretnine. Prošlog petka sam zaključio prodaju vrijednu milijun funti i bio sam presretan.

Želio sam to proslaviti sa svojom djevojkom, ali ona nije mogla naći tko će čuvati dijete - ili nije željela. Ona ne voli ostavljati kćer s drugim ljudima.

Otišao sam van s kolegom s posla, napili smo se i počeo sam razgovarati s lijepom djevojkom u posljednjem baru u koji smo otišli. Rekla je da ima 30 godina i da ju je dečko ostavio pa joj je odgovaralo da joj netko kaže koliko je predivna. Otišli smo u njezin stan i imali seks.

Osjećaj je bio sjajan. Moj seksualni život sa djevojkom je mrtav već mjesecima. Nikada mi nije dopustila da je vidim golu i uvijek inzistira da vodimo ljubav u mraku ispod pokrivača. Kaže da je to zato što joj je neugodno pokazati trbuh koji više ne izgleda dobro nakon poroda, iako sam je pokušao ohrabriti više puta. To sve je dovelo do toga da više uopće ne uživam u seksu s njom. Doslovno se moram prisiliti na to i rijetko dosegnem vrhunac. Volim je i osjećam se krivim, ali potrebna mi je neka vrsta seksualnog života. Ne znam što da radim. Zaglavio sam.

Ali, u pravu si, tvoja ljubavna veza ne može biti sretna kada ti je seksualni život tako ograničen. Reci svojoj djevojci kako bi želio s njom ozbiljno razgovarati i to kada je djevojčica u krevetu pa možete pričati bez prekida. Objasni joj da ne vidiš zajedničku budućnost ako se nešto ne promijeni. Tvoje potrebe nisu nerazumne. 

 

Predloži joj da poradite na tome da ti dopusti da je vidiš golu tako da ostavite malo svjetla u sobi. Pokušajte prigušiti svjetlo ili upaliti svijeću pa je nježno izmasiraj.  No je li doista riječ o njezinom izgledu nakon poroda? Je li moguće da joj je previše neugodno reći da seks nije bio dobar?

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!