Romantične prosidbe

Ljubav
Romantične prosidbe
Dan vjenčanja jedan je od najljepših i najvažnijih trenutaka u životu. Sve djevojke žele da budu zaprošene na orginalan način. Svaka djevojka mašta o javnim prosidbama iz romantičnih filmova i tajno ih priželjkujemo.


    
Dan vjenčanja jedan je od najljepših i najvažnijih trenutaka u životu. Sve djevojke žele da budu zaprošene na orginalan način. Svaka djevojka mašta o javnim prosidbama iz romantičnih filmova i tajno ih priželjkujemo.
Prva prosidba preko društvene mreže Twitter dogodila se 3. ožujka 2008. kada je Greg Rewis zaprosio Stephanie Sullivan. Od tada, mnogi online geekovi koriste Internet za različite ideje. Tako je Jim zaprosio svoju djevojku Julie kreirajući web stranicu s crtićem koji prikazuje njihov život.
Otisci u pijesku na romantičnoj plaži podsjećaju na scenu iz filma iz 1980-ih. Jason Fordley je unajmio umjetnika Andresa Amadora da napravi pješčanu instalaciju na Ocean Beachu u Kaliforniji. Odveo je svoju djevojku Kelly Riplinger na obližnje brdo s kojeg je ona pročitala pitanje: "Hoćeš li se udati za mene?"

U nastavku vam donosimo neke od prijedloga kako vašu prosidbu učiniti orginalnijom i kako djevojci pokazati da vam je stalo do pozitivnog odgovora:
1. Zaprosite je na mjestu gdje ste se upoznali, gdje ste se prvi put poljubili. Svaki par ima svoje neko posebno mjesto.
2. Uz pomoć prijatelja, snimite prošnju video kamerom. Organizirajte večernje gledanje filmova za vas dvoje i umjesto filma iz videoteke ubacite svoj DVD.
3. U knjižari kupite malu knjigu ljubavne poezije. Na prve stranice napišite romantičnu posvetu, a ispod ljepljivom trakom pričvrstite zaručnički prsten.
4. Na subotnjem karaoke izlasku otpjevajte joj vašu pjesmu i na kraju pjesme pitajte "Hoćeš li se udati za mene?"
5. Zakupite veliki reklamni plakat pored ceste kojom se vozi na posao na kojem će pisati njeno ime i tvoja prosidba.
6. Volite li zajedno igrati društvene igre, iskoristite jednu od njih. Nabavite joj puzzle s pitanjem: Hoćeš li se udati za mene?
7. Zaprosite je preko oglasa koji ćete objaviti na cijeloj stranici njezinih omiljenih novina.
8. Ako razmišljate da nabavite kućnog ljubimca, a ona obožava životinje, poklonite joj mače ili kunića i oko njegovog vrata zavežite poruku u kojoj je prosite.
9. Prosidba u restoranu ne mora biti otrcana. Naručite da kuhar čokoladnim preljevom pitanje ispiše na njezinom tanjuru na kojem se nalazi desert.
10. Nikako ne zaboravite na klasičnu varijantu koja ide uz svaku prigodu: buket cvijeća i kutijica s prstenom upletena u aranžman na središnje mjesto.

 

 
 

Ne propustite