HOROSKOP: Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 19. do 25. februara

Zanimljivosti
HOROSKOP:  Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 19. do 25. februara
.

Zahvaljujući susretu Venere i Neptuna, moguća je ozbiljna romansa u sredu. Imaćete osjećaj da konačno živite svoju bajku jer su snovi počeli da se ostvaruju.

Doživjet ćete mnogo dobrih djela, divljenja, opraštanja i ljubavi, stoga, užvajte dok traje. Ugao koji Venera pravi sa Marsom do nedelje dovešće do ogromne hemije sa nekim posebnim, ali i do mnogo frustracije. Ako ste sami, neko bi mogao odbiti vaš poziv. Moguće je i da trenutno nema mnogo intimnosti između vas i vašeg partnera, zbog čega jedna, ili pak obe strane mogu biti razočarane.


Ovan

Ako već duže vreme beznadežno sanjarite o nekom nedostižnom, možda je vreme da prestanete i vratite su stvaran svijet. Od čega bježite? Ako se uskoro ne vratite na zemlju, to može ostaviti ozbiljne posljedice i na vaš posao, kao i prijateljstva.


Bik

Vaš san bi se mogao ostvariti ove nedelje, i to će biti veliko čudo. Ako ste sami, mogli biste sresti ljubav svog života i uploviti u pravu bajku. Zato pazite šta želite, možda vam se i ostvari. I na poslu stvari idu sjajno, te možete očekivati povišicu.


Blizanci


Vaš ljubavni život može biti u direktnom sukobu sa vašim životnim ciljevima. Možda ćete dobiti ponudu za posao o kome sanjate, ali vaše oduševljenje će splasnuti kada vidite da nemate podršku partnera. Razgovarajte sa njim o razlozima zbog kojih nije uz vas i nemojte odustati od svojih snova.


Rak

Vaše ideje o savršenoj vezi ove nedelje mogu postati stvarnost. U sredu možete sresti značajnu osobu na religioznom, duhovnom ili kulturnom događaju. To može dovesti do neverovatne spiritualne povezanosti među vama, što je ono o čemu sanjate. Pokušajte da se ipak malo prizemljite kada je riječ o poslu, jer će ga ove nedelje biti više nego inače.


Lav

Ovo nije vrijeme da budete stidljivi kada su ljubav i intima u pitanju. Podjelite i najskrivenije želje sa partnerom i uvidjet ćete da su obostrane. Ako ste sami, moguća je kratka avantura za vikend. Na poslu vas očekuje mirna nedelja. Izmerite krvni pritisak.


Djevica

Ova sedmica biće za vas posebno romantična. Venera ulazi u polje ljubavi i tu će ostati do 6. marta. Vi nećete vidjeti samo spoljašnjost i ličnost svog partnera, već i njegovu dušu. Kada je posao u pitanju, borite se više za svoja prava, inače bi neko mogao preuzeti vaše zasluge.


Vaga

Ako vam se čini da osjećate ljubavne vibracije od nekog kolege sa posla, možda ste u pravu. S jedne strane ste polaskani, s druge i vi počinjete da razmišljate kako bi izgledao vaš odnos. Svaki put kada počnete da mislite o tome, izgubite se u svom sanjarenju, što dovodi do manja koncentracije kada je sam posao u pitanju. Ako se pitate treba li da preduzmete nešto, odgovor je ipak ne, bar ne ove sedmice.


Škorpija

Ove nedelje ste pravi srećnik kada je ljubav u pitanju. Bilo da ste u vezi ili sami, vaš ljubavni život preći će na sljedeći nivo. Dobro je da se ovaj pozitivni uticaj prenositi na vaš učinak na poslu, što neće ostati nezapaženo. Ipak, pokušate da se odmarate dovoljno.


Strijelac

Što više pokušavate da se pomirite sa rutinom u vezi i da se držite partnera, to ćete više biti razočarani. Osjećate da ili nestaje ljubavi među vama ili da ne komunicirate na odgovarajući način i ne znate šta zapravo da očekujete. Ipak, možda je samo potrebno da pokušate da porazgovarate i shvatite šta vas muči - nemojte se predavati tek tako.


Jarac

Nemojte očekivati da partner može razumjeti vaše najdublje snove i nadanja. Ako imate nerealna očekivanja od osobe sa kojom ste, to može dovesti samo do razočaranja. Umjesto toga, pogledate ga u oči i recite mu šta vam je na duši. Ovo će zaista ojačati vašu vezu, a ne očekivanje da vaš partner može čitati vaše misli. Bajke se mogu ostvariti, ali ipak niko od nas nema supermoći.


Vodolija

Neko od vaših prijatelja može sabotirati pokušaj da se približite osobi koja vam se svidela. Razmislite da li je to zbog toga što brine o vašoj budućnosti ili zlobni pokušaj da vas odvoji od osobe koja se njemu ili njoj takođe dopala. Čuvajte se tračeva na poslu, sve što kažete može stići do vašeg šefa.


Ribe

Ove sedmica kao da imate čarobni štapić i možete začarati svakog kog poželite. Bez obzira na to da li ste sami ili u vezi i braku, vaši snovi će postati realnost. Na poslu ipak ne ide sve tako sjajno i osjećate previše stresa. Ako ne možete će promijeniti obim posla, pokušajte da izvučete najbolje iz toga - vaš trud će ipak biti nagrađen.

Ne propustite