"Džaba ti sedmo nebo, volim te više" Bivša supruga Nebojše Glogovca objavila je ovu fotografiju koja nikog nije ostavila ravnodušnim

Kiosk
"Džaba ti sedmo nebo, volim te više" Bivša supruga Nebojše Glogovca objavila je ovu fotografiju  koja nikog nije ostavila ravnodušnim
.

Jedna obična fotografija grafita iz Herceg Novog na facebook profilu slikarke Mine Glogovac od juče više ne izgleda kao sasvim obična.

Bivša supruga Nebojše Glogovca postavila je prije šest mjeseci. A upravo izraz "sedmo nebo" za nju ima posebno značenje.

Slikarka je prije nekoliko godina u Beogradu imala samostalnu izložbu koja je nosila naziv "Sedmo nebo". Iako su svoj privatni život krili od javnosti, upravo je ta izložba bila događaj na kome su se pojavili porodično.

"Nebo je, tako, saučesnik istorije, čovjeka, prirode…, svjedok evolucije, nešto sve prisutno i vječito, što se i samo svakog časa mijenja… – kontroverzna pojava sa mnogo istine o dualitetu bića i stvari, koja provejava dok nas sa velikih platana osvaja snaga plavetnila beskraja", napisao je istoričar umjetnosti kritiku u katalogu povodom Minine izložbe.

Tako i danas, jedna obična slika grafita sa šetališta dobija sasvim novo značenje.

Mina i Nebojša vjenčali su se 1996. godine, vjenčao ih je Vojin Ćetković, a u braku su dobili dvojicu sinova.

Nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

Ne propustite