ONI ĆE VAM ZAGORČATI ŽIVOT: Ova 3 horoskopska znaka su KOMŠIJE IZ PAKLA!

Kiosk
ONI ĆE VAM ZAGORČATI ŽIVOT: Ova 3 horoskopska znaka su KOMŠIJE IZ PAKLA!
.

Nisu ukućani, ali vam svakodnevno zagorčavaju život jer vas samo zid, sprat ili vrata dijele. Otkrijte među kojim horoskopskim znacima se kriju izrodi od komšija.

LAV

Zahvaljujući njemu, cijela zgrada zna najveće hitove turbo folka.

Uredno svakome zalupi vrata od lifta pred nosom, čak i komšinici koja drži dijete. Triput je polupao ulazna vrata od zgrade-kad su javili da mu se bivša udaje.

Dječaci u predpubertetskom dobu u njega gledaju ko u Boga jer ponekad ostavi odškrinut prozor kad mu u na gajbu svrate atraktivne cure. Čvor na kesi nikada ne veže pa se sadržaj rasipa po tuđim terasama.

Kad mu bude dosadno pred zoru, umije da svima pozvoni na interfon i crkava od smijeha kad začuje sanjive glasove komšija.

DJEVICA

Ona je samozvana prdesjednica kućnog savjeta. U toj aktivnosti joj prođe pola dana, jer kod svakog zasjedne.

Čim završi sa jednim stanom, odmah prelazi u drugi prenoseći tračeve. Pošto je sama, cijela kuća joj miriše na prokislo jer dovlači gomilu mačaka.

JARAC

Na prvi pogled djeluje urbano ali ubrzo pokazuje znake zabiti iz koje je došao. Mladi biznismen, za kog niko ne zna kako je došao da para, prvo hoće od stana da napravi nešto neviđeno. To znači da sve stanare bude zvuci burgija. Kontejner mu je nepoznanica, ali đubre ne lansira sa terase već ga ostavlja ispred vrata stana.

Kad osjeti nostalgiju za rodnim krajem, odvrne gusle ili ojkače da se zidovi tresu. On smatra da se odlično uklopio u komšiluk i izuzetno je druželjubiv.

Ne propustite