PRIJE TRI GODINE NIJEDNA ŽENA GA NE BI POGLEDALA, danas ne može da se odbrani od udvaračica: Pogledajte kako je izgledao

Kiosk
PRIJE TRI GODINE NIJEDNA ŽENA GA NE BI POGLEDALA, danas ne može da se odbrani od udvaračica: Pogledajte kako je izgledao
.

Jaimie Wilson je maldi muzičar koji svojim izgledom plijeni pažnju žena na svakom koraku. 

No, mnoge iznenadi činjenica da je i san nekada bio žena i to jako zgodna žena. 

- Uvijek sam znao da sam drugačiji, ali budući da sam odrastao u konzervativnoj religioznoj porodici nisam imao pojma šta znači biti transrodan. Sjećam se da sam već s pet godina maštao da ću biti muškarac kad odrastem - ispričao je Jaimie.

Kad je napunio 15 godina bio je siguran da je muškarac, ali teško mu je bilo da to podijeli s konzervativnim roditeljima. Zato im je rekao da je lezbejka.

- Mama mi je rekla: "Baš me briga što ti se sviđaju djevojke, ali moraš li da se oblačiš kao muškarac?". Nije bio problem u mojoj seksualnoj orijentaciji, već u tome kako se predstavljam pred ljudima - objasnio je dvadesetdvogodišnji Jaimie.

Kap koja je prelila čašu dogodila se u februaru 2015. kad je skratio kosu. Njegova porodica je to toliko loše podnijela da su mu život učinili "nepodnošljivim", pa se preselio kod prijatelja i tamo živio dok nije završio srednju školu.

- Mislim da je problem bio u tome što su svi u mom gradiću navikli da vide lijepu djevojku. Kad sam ušao u tranziciju pomislili su da sam poludio - kaže on.

 

DONT JUDGE A BOOK BY ITS COVER. I am posting this picture to show that not everyone has to show "signs" to be transgender. You don't have to pass a test to prove you're trans...and you sure as hell don't need ANYONES approval but your own. This life is about finding yourself and becoming YOU. No one's journey is the same...so stop comparing yourself to others. When I came out people refused to believe I was a man because of how "Feminine" I presented for 18 years. So why am I posting this comparison? Because I want people to see it doesn't matter what some LOOKS like...if someone has the guts to tell you "I'm transgender" "I'm gay" "I'm bisexual" anything like that PLEASE BELIEVE them and be there for them because stereotypes need to be broken. #ftm #transman #transgender #transguy #transisbeautiful #trans #femaletomale #lgbtpride #polysexual #saga #genderfluid #queer #bisexual #noh8 #lgbt #gay #lesbian #loveislove #transformation #pride #blueeyes #beforeandafter #transpride #selflove #bodypositivity #loveyourself #vitamint #progress

A post shared by Jaimie Wilson (@tboy61915) on

U maju 2015. naišao je na dokumentarac o Čazu Bonu, transrodnom sinu Sonija i Šer. Nakon toga je počeo da istražuje na internetu i već mesec dana kasnije krenuo je s hormonskom terapijom.

 

 

Ne propustite