Sanjali ste osobu koja je umrla!? Evo šta to znači

Objavljeno:08.02.2018 - 21:01
A A A Times Arial

Sigurno se svakom od vas desilo da nekada sanjate osobu koja više nije sa vama, odnosno koja je umrla!? U određenim situacijama cijeli taj san može da bude itekako poučan, dok je bilo i slučajeva kada je on nejasan i ne možete tačno definisati o čemu se u njemu radi. Naime, često iz njih možemo shvatiti neku pouku, koju želi da nam kaže preminula osoba. 

Lori Mur se godinama bavi detaljnim proučavanjem takvih stvari i situacija, te je utvrdila da ukoliko osoba sanja preminulu osobu nakon što prođe period žaljenja onda će od nje da dobije neku pouku.

Međutim, ukoliko se to desilo neposredno nakon smrti, tada nećete imati nikakvu pouku i san će vam uglavnom biti nejasan.

Nekada se zna desiti da preminula osoba u snu ne progovora, ali i to je znak da su oni idalje uz vas i da se o vama brinu.
Ukoliko se desi da se pojave u nekom neprirodnom oložaju, nemojte ni to da vas brine, nego od tada trebate da budete oprezni, jer vas na taj način žele upozoriti da će vam se uskoro nešto loše desiti ili da ćete se suočiti s tim.

Sam san ukazuje da su oni dobro i da se nalaze sada na pravom mjestu.

Nikada se neće desiti da ih vidite kroz treptaj svjetlosti ili melodiju pjesme. To trebate dobro da zapamtite!

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia