Par nije imao za račun u restoranu: Šokirali konobaricu kada je saznala njihov plan! (VIDEO)

Kiosk
Par nije imao za račun u restoranu: Šokirali konobaricu kada je saznala njihov plan! (VIDEO)
.

Posao konobara je jedan od najviše potcjenjenih zanimanja na svijetu. Kao što možete zamisliti, jako je teško zadovoljiti goste svake sekunde u danu

Rad za napojnice se ponekad čini kao da radite za šaku ničega ustvari. Mnoge konobare stopala bole do te mjere da ne mogu da spavaju.

Čelzi Rof je konobarica koja radi u jednom restoranu i uvijek je nasmijana. Ponekad je mušterije rasplaču, pogotovo kada joj kažu zašto neće dobiti napojnicu. Ako neko zaslužuje pauzu, onda je to ona.

Ova mlada djevojka je odgojila svoju sestru od kad je bila mala, izborila se sa poremećajem u ishrani, te čak vodi besprofitnu organizaciju koja pomaže ljudima sa problemima u ishrani uz pomoć joge. Iako se Čelzi pati finansijski, možete jednostavno da vidite da je ona srećna osoba u duši.

Čelzi je čak ostala pribrana kada je jedan par rekao da ima dovoljno novca da samo plati ono što jedu, bez mogućnosti da njoj ostave nešto. Iako se ona oslanja na napojnice da plati svoje račune, ostala je smirena.

Tek kada je par predložio alternativu za napojnicu, ostala je šokirana. Ranije tog dana neko je ostavio 1.000 dolara na stolu, te je ona odlučila da to podijeli sa kolegama.

Čelzi nije znala šta se dešava sa gostima tog dana. Svi smo barem jednom u životu čuli izreku "platio unaprijed".

Čelzi se totalno pogubila kada je otkrila šta se zapravo sve dešavalo tog dana.

Pogledajte ovaj video i saznajte šta se desilo Čelzi u njenoj najboljoj smjeni ikada.

 

Ne propustite