Poklon od bivše djevojke nije otvorio punih 47 godina, pita se šta je u njemu

Kiosk
Poklon od bivše djevojke nije otvorio punih 47 godina, pita se šta je u njemu
.

Čovjek je godinama stavljao poklon  pod jelku sa ostalim poklonima, sve dok mu supruga to nije zabranila. U danas ga ponekad uzme i pita se šta je u njemu, ali ne želi ga otvori. Kanađanin Adrijan Pirs čuva jedan božićni poklon neotpakovan već 47 godina. On je poklon dobio od bivše djevojke koja ga je pred Božić ostavila, ali mu je i pored toga dala paketić koji je trebalo da stavi pod jelku.

Adrijan je tada imao 17 godina i bio u vezi sa djevojkom po imenu Viki. To mu je bila prva ozbiljna veza, ali je Viki odlučila da raskine sa njim. Kada su se vidjeli, rekla mu je da ne želi više da budu u vezi ali mu je, i pored toga, dala božićni poklon.

"Išao sam kući i bio vrlo ljut. Kada sam ušao u kuću samo sam bacio poklon pod jelku. Nakon što je moja porodica otvorila sve božićne poklone, ostao je samo još taj jedan. Rekao sam rekao da ga nikada neću otvoriti", ispričao je Adrijan koji se svojih riječi drži i dan danas.

Nekoliko godina nakon raskida ponovno je bio u kontaktu sa Viki, ali je njihov odnos zahladnioo kada su oboje shvatili da ne žele ponovo sa budu u vezi. Adrijan je, ipak, i dalje čuvao njen poklon, i kada se ona kasnije udala i rodila djecu.

Godinama ga je stavljao pod jelku sa ostalim poklonima, sve dok mu supruga to nije zabranila. U danas ga ponekad uzme i pita se šta je u njemu, ali ne želi ga otvori.

Zbog toga sada pokušava preko interneta da pronađe svoju bivšu djevojku i sakuplja novac koji će dati u humanitarne svrhe.

Kaže da će poklon otvoriti na 50. godišnjicu od dana kada ga je dobio, odnosno za tri godine. Adrijan smatra da bi idealno bilo kada bi u tome učestvovala i žena koja mu ga je poklonila.

Ne propustite