Njegov RECEPT protiv raka masnovno se dijeli: METODA OVOG ČOVJEKA IZLIJEČILA JE HILJADE LJUDI! (VIDEO)

Porodica i zdravlje
Njegov RECEPT protiv raka masnovno se dijeli: METODA OVOG ČOVJEKA IZLIJEČILA JE HILJADE LJUDI! (VIDEO)
.

Za metodu Rudolfa Breussa odlučile su se hiljade ljudi koji su spremni tijekom 42 dana prehranu ograničiti samo na sokove dobivene iz organski uzgojenog povrća. Navodno je uspješno od raka i leukemije izliječio 45000 ljudi.

Breussova metoda potiče procese čišćenja i jačanja imuniteta. Poremećaji koji nastupaju nezdravim načinom života kao što su prekomjerno uzimanje nezdrave industrijski prerađene hrane, manjak kretanja ,fizičkog rada, stalni stres i gubitak veze s prirodom doprinose nastanku bolesti.

Napitak se pravi samo od ekološki uzgojenog povrća.

Sok se sastoji od:

  • cikle(55 %),
  • mrkva (20 %),
  • korjena celera (20 %),
  • krumpia(3 %) i
  • rotkvice (2 %).

Važno je istaknuti kako se sa sokom od cikle ne bi smjelo pretjerivati, već ga uzimati onoliko koliko organizam sam traži.

Tokom gladovanja obavezno je klistiranje (ispiranje) crijeva, boravak na otvorenom, šetnja, gimnastika i masaže.

Tokom 42 dana gladovanja iz tkiva se izluče svi neželjeni zagađivači koje smo konzumirali hranom, pićem ili udisanjem, zaostali produkti izmjene tvari, a u drugoj polovici posta počinje razgradnja bolesnih i nefuncionalnih tkiva.

Važno je istaknuti kako službena medicinska znanost ne podržava ovaj način lječenja.

Gladovanje ne smiju primijeniti osobe premale tjelesne težine, oni koji su nepokretni ili u terminalnom stadiju maligne bolesti. Gladovanju se pristupa pri punoj svijesti o odluci bez nagovaranja, ali uz podršku najbližih.

 

Ne propustite