PAZITE SE: Ova tri horoskopska znaka u FEBRUARU ČEKA LJUBAVNI BRODOLOM

Kiosk
PAZITE SE: Ova tri horoskopska znaka u FEBRUARU ČEKA LJUBAVNI BRODOLOM
.

Gledat ćemo pozitivno na stvari kada se svemir okrene protiv tebe, pokušava te zapravo naučiti lekciju.

U februaru će se neki od znakova Zodijaka najvjerovatnije naći na ljubavnom iskušenju.

Blizanci

Za Blizance slijedi mjesec pomišljanja načina n akoji pristupaju vezama i ljubavi. Blizanci će se odmaknuti od svojih navika i traženja sopstvenog odraza u partneru i suočili se sami sa sobom. Ovaj znak toliko projektuje sebe na druge ljudi da kada se zaljube počnu da mijenjaju cijeli svoj život zbog druge osobe. Ova navika često ne daje najboje rezultate ljubavi. Napokon će naučini da se takmiče sami sa sobom i naučit će lekcije na bolniji način.

Škorpija

Vi sami sebi slamate srce iako je lakše patnju svaliti na druge. Svari koje će se desiti početkom februara izazvaće ljutnju ali i sipaćeš svoj uobičajan otrov po svima oko sebe. Ako ne obuzdaš svoju destruktivnu energiju na vrijeme moglo bi se desiti veća šteta zbog koje ćeš ti n akraju naviše da patiš. Čitaj liječi slomljeno srce. Pozitivna strana tvoje destrukcije nevjerovatna je moć regeneracije. Nije tačno da gubici nisu nužni i korisni oni te nauče mnogo toga ako se postaviš pametno, okreni svaku promjenu u svoju korist i dočekajte proljeće sretniji nego ikada.

Vaga

Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju da žive u ravnoteži, život nije uvijek fer i rezovi su nužni! Ovo je problem s kojim se nosite još od djetinjstva i realno, izvor je svih vaših frustracija. U predstojećem mjesecu ćete napokon definisati sve svoje emocije, i reći jasno i glasno šta mislite, rešićete se nepotrebnih izvora stresa i krenuti sveže iz početka. Vrlo vjerovatno ćete po putu izgubiti neke ljude u svom životu, jer ćete shvatiti kako “to nije to” i kako ste samo idealizovali harmoniju u svojoj glavi. Drage Vage, vrijeme je da naučite da ne možete stalno biti najljubaznije i najdivnije i da ponekad treba da se borite za svoj lični, unutrašnji balans.

Ne propustite