Imate kućnog ljubimca? Linjanje više ne mora biti vaša noćna mora!

Kiosk
Imate kućnog ljubimca? Linjanje više ne mora biti vaša noćna mora!
-

CityDeal, vodeći bh. portal grupne kupovine svaki dan kupcima predstavi nove proizvode. Svaki od proizvoda je testiran, te je praktičan za svakodnevnu upotrebu. Ovoga puta vam predstavljamo četiri nova proizvoda, koja će vam uštediti vrijeme, novac i živce. Imajte urednu kuću za jedan čas!

Kućni ljubimci koje žive u zatvorenim prostorima, pod slabijim su uticajem sezonskih promjena pa se linjaju tokom cijele godine. Zdravo linjanje kratko traje i omogućava potpunu izmjenu mrtve dlake, a kućni ljubimci nakon linjanja imaju sjajno krzno. U pojedinim fazama linjanja ispadanje dlake može biti vrlo izraženo pa se opisuje „kao ispadanje u gomilicama“ dok u dugim fazama ispada stalno ali slabijim intenzitetom. Stoga, CityDeal je za vas pripremio usisivač za masažu i kupljenje dlaka sa vašeg ljubimca za jedinstvenih 16.50 KM

ea-71

Ne putujte više bez ovog praktičnog dodatka za vaš automobil. Nosač telefona za volane može biti Vaš po cijeni od 14 KM! Praktično i inovativno!

ea-96

Držite li možda upravo sada tablet u svojim rukama? Šta mislite o tome da se udobno zavalite na kauč i isprobate sve njegove opcije? Možete posjetiti svoje omiljene internetske stranice, provjeriti email, igrati popularne igre ili slušati muziku! Jastuk, u koji je ugrađen pretinac za vaš tablet, inovativni je proizvod koji Vam donosi CityDeal!

ea-88

Stalak za časopise će zasigurno uljepšati vašu dnevnu ili spavaću sobu. Idealno rješenje za uredno slaganje vaših časopisa! Stalak može biti vaš po cijeni od 20 KM!

ea-75

Ne propustite