PRIJE DVA DANA SU TREBALI PROSLAVITI 13. GODINA BRAKA: Zbog ovog Melanijinog poteza svi govore da je između njih gotovo! (FOTO)

Kiosk
PRIJE DVA DANA SU TREBALI PROSLAVITI 13. GODINA BRAKA: Zbog ovog Melanijinog poteza svi govore da je između njih gotovo! (FOTO)
.

Predsjednik Amerike i prva dama, Donald i Melanija Trump u ponedjeljak su obilježili 13 godina braka, ali ne postoje nikakve naznake da je bilo neke proslave.

Tog dana su se vijesti bile usmjerene na blokadu američke vlade, a uvečer se pojavila informacija kako se prva dama neće pridružiti Trampu prilikom posjete Davosu, gdje će on učestvovati na Svjetskom ekonomskom forumu u Švicarskoj.

Prema rečima direktorke za komunikacije Stefani Grišam, prva dama je odustala od posjete zbog logističkih problema, ali je odbila da navede još detalja.

tan2017-11-755194744-830x0

Donald Tramp je za desetu godišnjicu braka Melaniji poklonio dijamantski prsten od 25 karata, objavio je Harpers Bazar 2016. godine. Međutim, Melanija se nije javno oglašavala od 12. januara od kada je procurila vijest da je advokat njenog supruga platio porno zvijezdi Stormi Danijels da šuti o njenoj navodnoj aferi sa Trampom, piše "Telegraf.rs".

tramp-830x0

Mnogi pričaju da je prva dama očigledno ljuta na muža zbog svega što se desilo i da pokušava da se distancira od njega. To je pokazala i najnovijom fotografijom koju je objavila na Twitteru na godišnjicu inauguracije.

Naime, nije objavila sliku sa suprugom, već sa zgodnim vojnikom.

Ona je u svojoj objavi istakla da je tog dana imala divne trenutke, ali nije spomenula svog muža.

 

 

 

Ne propustite