Uhićen silovatelj i ubica 7-godišnje Zainab, otac zahtijeva javno vješanje (VIDEO)

Svijet
 Uhićen silovatelj i ubica 7-godišnje Zainab, otac zahtijeva javno vješanje (VIDEO)
.

Sedmogodišnja Zainab silovana je i ubijena u središnjem Pakistanu i tijelo joj je bačeno na smetlište, a zločin je izazvao ogorčenost širom zemlje te nasilne prosvjede u tom području, u kojima je ubijeno dvoje ljudi.
 
Policija je pronašla tijelo na smetlištu u gradu Kasuru u pokrajini Punjabu u utorak 9. januara, sedmice nakon što je djevojčica oteta. Obdukcijom je utvrđeno da je silovana i zadavljena.
 
"Uhvaćeni Mohammad Imran (24) je serijski ubojica"
 
Pakistanska policija objavila je prije tjedan dana da je uhićen osumnjičeni za ubojstvo djevojčice. Glavni ministar pokrajine Punjab Shehbaz Sharif potvrdio je u utorak da je uhićeni Mohammad Imran (24) silovatelj i ubojica malene Zainab i nazvao ga je serijskim ubojicom.
 
"Muškarac koji je ubio Zainab je uhvaćen. Zove se Mohammad Imran, ima 24 godine i stanovnik je Kasura. On je serijski ubojica", izjavio je Shehbaz na konferenciji za novinare.


 
"Zainab je zgažena poput cvijeta i zakon mora uništiti ubojicu na isti način"
 
"Priznao je sve svoje zločine na poligrafskom testu kojem je podvrgnut nakon DNA analize, koja je potvrdila da se radi o ubojici djevojčice", rekao je Shehbaz i dodao: "Njezin otac zahtijeva da Imran bude javno obješen, ali sud će odlučiti o daljnjem tijeku događaja".
 

Shehbaz je od visokog suda u Lahoreu zahtijevao da se saslušanja u slučaju održavaju "danonoćno, bez ikakve odgode": "Čak i ako moramo promijeniti zakone, moramo to učiniti. Zainab je zgažena poput cvijeta i zakon mora uništiti ubojicu na isti način".
 

U Kasuru je prošle godine zabilježeno 12 sličnih slučajeva u kojima su djevojčice otete, silovane i ubijene, izjavio je šef lokalne policije Zulfikar Ahmed. 

Ne propustite