KAD JE VIDJELA S KIM JE DEČKO VARA, PAO JOJ JE MRAK NA OČI: Raskinuli su, a ono što joj je rekao MORA DA JE BOLJELO! (VIDEO)

Kiosk
KAD JE VIDJELA S KIM JE DEČKO VARA, PAO JOJ JE MRAK NA OČI: Raskinuli su, a ono što joj je rekao MORA DA JE BOLJELO! (VIDEO)
.

Rekla mu je da zna šta je radio - njegova reakcija je tek dovela do suza.
 

Jutjub emisija "Uhvati prevaranta" svakom novom epizodom donosi veća iznenađenja, ali poslednja je izazvala najviše pažnje.

U njoj dečku koji ništa ne sluti i sjedi u kafiću prilazi devojka i pita ga da sjedne kraj njega. Kreće razgovor koji praktično odmah dobija erotske elemente.

- Voliš meso u pasti? - pita je on, na šta ona odgovara da "voli kobasicu".

Nakon par takvih metafora, otkriva mu i da se bavi telefonskim se*som, a onda mu održava i kratku prezentaciju kako to izgleda. I nije prošlo mnogo a oni su dogovorili da isprobaju telefonski se*s, ali uživo. Razmenili su brojeve telefona, a onda se i poljubili.

Sve to je gledala djevojka prevaranta, koja ga je iste sekunde pozvala. Nju je, sudeći po reakciji, najviše zaboljelo to što je devojka sa kojom je planirao prevaru, krupnija.

- Pa očigledno baš i ne bira kada je SA NJOM htio da me prevari - kaže ona kroz suze. Međutim, ni slutila nije da bolni dio razgovora tek slijedi.

- Uvijek sam znala da ne mogu da ti vjerujem. Stalno sam ti opraštala prevare, ali ne mogu više. Ovo je kraj - kaže ona.

- Okej - kratko je on odgovorio, stavljajući joj do znanja da se apsolutno ne potresa zbog cijele situacije.

- Gotovo je - opet ona ponavlja.

- U redu - kaže on opet hladno i spušta slušalicu.

Dobro, sad makar zna da sljedećeg puta ne prašta, već da se pokupi i ode. Lekcija naučena, makar se nadamo!

(Zena.blic.rs)

 

Ne propustite