Čistoća i svježina frižidera su ključni akteri za zdrave namirnice. Nabavite inovativne eko kugle za frižider, samo u CityDeal-u!

Kiosk
Čistoća i svježina frižidera su ključni akteri za zdrave namirnice. Nabavite inovativne eko kugle za frižider, samo u CityDeal-u!
-

Kompanija CityDeal je na bh. tržište donijela nešto sasvim novo. Proizvodi koji će vam olakšati svakodnevnicu i koje ćete poželjeti da imate u svojoj kući još danas! Preuzimanje se vrši isključivo u direkciji CityDeal-a, ul. Alije Isakovića 1.

 Budite prvi, kupite vaš vaučer još danas! Budite originalni, jer je broj vaučera ograničen!

Kako bi održali hranu što duže svježom i zdravom, inovativne eko-kugle donose prirodu i svježinu u vaš frižider! Osvježavajuće loptice za frižider (3 komada), održavaju svježinu i čistoću vašeg frižidera, produžuju svježinu voća i povrća u frižideru i do tri puta duže zahvaljujući aktivnom ugljenu.

ea-39

Upustite se u zemlju snova uz jastuk od memorijske pjene - za vaš kvalitetniji san. Spavajući na ovom jastuku od memorijske pjene imat ćete savršenu potporu, a pritom neće dolaziti do stvaranja negativnog pritiska na mišiće i kosti. 

ea-48

Ili, ipak, jastuk od memorijske pjene br. 2

Ovaj ergonomski jastuk krasi ekskluzivan dizajn. Izrađen je od prirodnih bambusovih vlakana, poliestera i memorijske pjene i savršeno se prilagođava obliku vaše glave i vrata kako biste se zasluženo odmorili i opustili. Jastuk ima mekanu jastučnicu s patentnim zatvaračem koja se može lako skinuti i oprati.

ea-47

Ako ste strastveni ljubitelj sira - ploča za rezanje sira je savršen poklon za vas. Generalno, znanstvenici su otkrili kako osoba koja svakodnevno konzumira sir ima 14% manje šanse za razvitak srčanih bolesti i 10% manju vjerovatnoću moždanog udara od osobe koja ne konzumira sir. 

ea-27

Ne režite hljeb bilo gdje! Daska za rezanje hljeba + nož mogu biti vaši za samo 16 KM. Vrlo praktičan i moderan komplet koji ćete zavoljeti na prvi pogled! 

ea-51

 

 

Ne propustite