Imate psa, a volite čisto i uredno auto? Uz CityDeal proizvode, sa vašim ljubimcem možete ići na putovanja sa osmijehom!

Kiosk
Imate psa, a volite čisto i uredno auto? Uz CityDeal proizvode, sa vašim ljubimcem možete ići na putovanja sa osmijehom!
-

Kako su se dosadašnji proizvodi kompanije CityDeal pokazali interesantnim na bh. tržištu, kompanija je nastavila sa radom i novitetima. Proizvodi su namjenjeni svim uzrastima i potrebama koje možete pogledati na web portalu: www.citydeal.ba i kupiti ih putem vaučera, po sniženoj cijeni. 

Svaki proizvod ima svoju posebnost, ali mi vam i ovoga puta predstavljamo četiri proizvoda koja su itekako korisna.

Nezamjenjiv dodatak za bilo koje pseće kućanstvo je zaštitna deka za automobil. Ona štiti sjedala i prtljažnik od prljavštine, vlage i životinjske dlake. Ne bi se trebali odreći ove opreme za pse, jer će vam olakšati život. Izrađena je od poliestera i jednostavno više nikada ne dopustite da idete negdje bez vašeg psa.

ea-23

Vaša putovanja će postati vrlo zanimljiva sa držačem tableta za automobil. Savršen je, jer se može jednostavno namjestiti na naslone za glavu prednjih sjedala i učiniti tako duga putovanja podnošljivijima, posebno onim najmlađima i to sve za samo 23 KM!

ea-53

Veliki problem današnjice je previše stvari, a premalo mjesta za njihovo držanje i skladištenje. Zaboravite pretrpane ormare iz kojih ispadaju mnogobrojne stvari kao i stvari koje vam stvaraju nered po kući, a samim tim vas čine nervoznima. Vreća za vakumiranje odjeće je odlično rješenje da se vaša odjeća sačuva od prašine i vlage, a možete je kupiti po odličnoj cijeni od 18 KM.

ea-60

Umorni ste i pod stresom? Oblozi za opuštanje su savršen izbor za vas! Kupite ekskluzivni spa set (jastuk i oblozi za opuštanje) po cijeni od 46 KM i priuštite sebi mirno poslijepodne nakon što dođete sa posla.

ea-54

 

 

Ne propustite