Nemate vremena za odlazak frizeru? Inovativna električna četka za feniranje je vaš izbor!

Kiosk
Nemate vremena za odlazak frizeru? Inovativna električna četka za feniranje je vaš izbor!
-

Bh. portal za grupnu i online kupovinu CityDeal vam pored raznolikih ponuda za putovanja i smještaja u prestižnim hotelima, ovoga puta nudi i širok spektar proizvoda. SVE proizvode možete pogledati na njihovom web portalu: www.citydeal.ba

Mi smo za vas, ovoga puta, izdvojili PET proizvoda.

Na veoma jednostavan način do ravne kose koja će Vas ostaviti bez daha. Za samo 35 KM kupite električnu četku za kosu i riješite se dugotrajnog feniranja!

ea-21

Muči li vas često bol u nogama i stopalima? Zahvaljujući svom kompresijskom sastavu, čarape za opuštanje potiču krvotok i pritom ublažavaju i smanjuju bol i natečenost u nogama i stopalima. Ove čarape za opuštanje savršene su veličine kako bi djelovale na vaša stopala, gležnjeve i listove vršeći pritisak na ključnim tačkama. One su vrlo korisne da se ublaže posljedice proširenih vena i zadržavanja tečnosti. 

ea-55

Ulošci za pete sa memorijskom pjenom su inovativni proizvod koji vam nudi izuzetnu udobnost obuće i spriječava sve vrste bolova u stopaima, nogama i kičmi prouzrokovanih neudobnom obućom, dugotrajnim stajanjima i šetnjama koje vam diktiraju svakodnevne obaveze.

ea-52

Bijeli i holivudski zubi su vaš san? Od sada je i to moguće! Izbjeljivač za zube od sada može biti vaš za samo 17,50 KM. Kristalno bijeli osmijeh je ogledalo vaše duše.

ea-57

Ukoliko želite da uštedite sebi vrijeme i napor uslijed najkomplikovanijeg čišćenja malih i nedostupnih uglova u vašem domu koji vam zbog toga izgledaju neuredno, onda je ovaj inovativni proizvod odlična prilika za vas. Električna četka za čišćenje je napravljena tako da omogućava čišćenje i najmanjih uglava koji su nedostupni i vrlo teški za očistiti.

ea-61

 

 

Ne propustite