Žene će svoje seks-fantazije ostvariti prije muškarca

Ljubav
Žene će svoje seks-fantazije ostvariti prije muškarca
Mnogi od nas srame se svojih seksualnih fantazija

Oko 28 posto parova voli igre s bičem, najčešća seks-fantazija koju ljudi ostvare je seks u javnosti, a za mnoge je omiljena igra dominacije, tipa "rob i gospodarica".

Prema online istraživanju britanske tvrtke Lovehoney na 1300 dobrovoljaca, 81 posto žena i 77 posto muškaraca ostvarilo je fantaziju da se seksa u javnosti. Rekli su da ih to jako uzbuđuje i teško im je odoljeti iskušenju. Tri četvrtine parova priznalo je da ih televizija i filmovi inspirišu na seksualne fantazije. 

Oko polovice muškaraca i tri četvrtine žena ideje za seksualne maštarije pronalazi u knjigama i uredno ih praktikuje. Polovica ispitanih rekla je da voli sado - mazo igrice i obožavaju se snimati tokom seksa. Kad se radi o fetišima, 60 posto parova voli se maskirati i igrati razne seksi uloge, naprimjer, rob i njegov vlasnik. Čak 28 posto voli bičevati svog partnera.

Ipak, 60 posto ispitanika oba spola napomenulo je da se pomalo srame svojih fantazija i paze s kime razgovaraju o tome. Ali, ipak se povjeravaju partneru.

"Mnogi od nas srame se svojih seksualnih fantazija, ali super je što ih svejedno dijelimo s partnerom.", rekao je Richard Longhurst, vlasnik tvrtke koja je provela istraživanje.

Ne propustite