Učinite Vaše kuhanje ugodnim, zabavnim i kreativnim, uz CityDeal SET proizvoda!

Kiosk
Učinite Vaše kuhanje ugodnim, zabavnim i kreativnim, uz CityDeal SET proizvoda!
-

Kompanija CityDeal je, kao što smo već najavili, u svoju prodaju uvela NOVITETE. Proizvodi za sve uzraste, spolove, poslove, potrebe.. Sve na jednom mjestu! 

Ovoga puta Vam predstavljamo praktičan, multifunkcionalan i zanimljiv asortiman proizvoda za domaćinstvo. Neka Vaša jela budu gotova začas, a neka Vam čišćenje više ne predstavlja noćne more. U nastavku pogledajte šta Vam donosimo danas, a više proizvoda možete pronaći na www.citydeal.ba 

Koristan i praktičan multifunkcionalni kuhinjski pribor koji ćete zavoljeti na prvi pogled. Posuda za brzu pripremu salate za rezanje po jedinstvenoj cijeni od 18 KM! Brzo, lako i jednostavno! 

ea-22

Dajte svojoj kuhinji dašak zabave i kreativnosti uz keramički set noževa, koji mogu biti Vaši po jedinstvenoj cijeni od  25 KM!

ea-17

Učinite svoje kuhanje ugodnim sa originalnim setom keramičkih noževa od 6 komada, po cijeni 44 KM.

ea-43

Neka Vaš izbor bude 5 u 1 komplet, koji ćete zavoljeti na prvi pogled, a olakšati će Vam pri kuhanju (daska za sjeckanje, makaze, rezač i 2 noža).

ea-45

Porezati se možete dok režete povrće ili voće. Iako takve "rane" nisu ozbiljna prijetnja zdravlju, krvarenje i peckanje može stvoriti neugodnosti. Uzevši u obzir kako našoj koži prilikom prirodnog procesa cijeljenja ponekad treba i dodatna pomoć u obliku lokalnih preparata, donosimo Vam proizvod koji ćete sigurno koristiti svaki dan i olakšati sebi rezanje i spriješiti eventualnu povredu!

Štitnik za prste prilikom rezanja prehrambenih proizvoda možete kupiti po odličnoj cijeni od 21 KM!

ea-18

Čišćenje kuće ponekad je prava noćna mora, jer sredstvo koje ste skupo platili jednostavno nije djelotvorno i koliko god ribali, mrlje nikako da nestanu. Sada postoji djelotvornije rješenje kako da očistite sve površine, pa čak i one sa kojima ste se već pomirili da im nema spasa! 

Rukavice za čišćenje sa četkicom će vam skratiti muke prilikom čišćenja Vašeg doma!

 

ea-37

 

Ne propustite