Na ovakvoj svadbi nikad niste bili: Mlada uzela mikrofon, pa se bacila NA KOLJENA i otpjevala pjesmu Zehre Bajraktarević (VIDEO)

Kiosk
Na ovakvoj svadbi nikad niste bili: Mlada uzela mikrofon, pa se bacila NA KOLJENA i otpjevala pjesmu Zehre Bajraktarević  (VIDEO)
.

U posljednje vrijeme djeluje da mladenci, više razmišljaju kako da budu što originalniji na svojoj svadbi, nego što misle o proslavi stupanja u brak. Tako je i jedna vesela mlada dobila još pažnje kada je uzela mikrofon.

Mlada se okrenula ka muzici, sa njima napravila dogovor, dok su svi po samoj prirodi stvari, gledali u nju. Kad se sporazumjela sa bendom, okrenula se publici i zapjevala. Počeo je mladin mini koncert!

Na pola pjesme Zehre Bajraktarević "Potraži me", pala je na koljena. Ili je pjesma toliko pogodila pjesma da je izgubila kontrolu nad nogama, ili je samo željela još veći aplauz. Svakako niko od prisutnih nije prisustvovao ovakvom performansu na svadbi.

Neko bi čak mogao i da pomisli, dok gleda snimak, da nije u pitanju mlada već pjevačica u bijeloj haljini, sudeći po oduševljenju "publike" njenim glasovnim sposobnostima.

Snimak vjenčanja, objavljen je na Fejsbuku i za samo nekoliko sati ima oko deset hiljada pregleda.

Šta vi mislite o svadbi, čiji snimak možete pogledati ispod, ostavite nam u komentarima.

 

Ne propustite