PREVARILA JE MUŽA SA STRANCEM I ZATRUDNILA: Kada mu je sve priznala da on je uradio nešto NEZAMISLIVO!

Kiosk
PREVARILA JE MUŽA SA STRANCEM I ZATRUDNILA: Kada mu je sve priznala da on je uradio nešto NEZAMISLIVO!
.

Priča o ovom bračnom paru kruži internetom. On i njegova žena znali su se oko 5 godina, a bili su zajedno 4 godine. Upoznali su se kad je ona iz istočne Evrope došla na studije u Ameriku i počeli su da se zabavljaju.

Ona se ispisala s fakulteta i preselila kod njega. Planirali su da se vjenčaju i sve je išlo savršeno.

Mjesec dana prije nego što je trebalo da se vjenčaju saznao je da je trudna. Bio je potpuno siguran da je ona ljubav njegovog života i da će imati savršen brak.

Međutim, nakon vjenčanja stvari nisu bile kao ranije. Počela je da se ponaša čudno i distancirano. A onda mu je konačno priznala istinu – postojala je vjerovatnoća da beba nije njegova. Sve vrijeme je plakala i izvinjavala mu se uvjeravajući ga da ga voli i on joj je povjerovao.

Ispostavilo se da je jednom izašla s drugaricama na žurku, napila se i spavala s nepoznatim čovjekom. Nije čak znala ni kako se zove, a jedva se sjećala i kako je izgledao. Rekla mu je da se svaki dan kaje što je to uradila.

Test očinstva nije bio jeftin i na kraju se ispostavilo da on nije otac.

Otišao je da razmisli o svemu kada ga je primjetio jedan stariji par.

Prišli su mu i pitali ga šta nije u redu. Briznuo je u plač i ispričao im sve. Rekli su mu da treba da joj oprosti i prihvati dijete ako je zaista voli.

Takođe su mu rekli da bude jak i da bude uz nju jer joj je sada najpotrebniji. Rekli su da prava ljubav znači biti uz partnera i u dobru i u zlu. Rekli su mu da znaju da će mu biti teško, ali i da su sigurni da će njih dvoje to prevazići i biti sjajni roditelji.

Od tada je prošlo nekoliko godina i on je sada u srećnom braku i otac prelijepe djevojčice koja uskoro kreće u vrtić. Kćerka mu je najbolji prijatelj, a on i njegova žena se vole više nego ikada.

Ne propustite