Predstavljamo Vam inovativne proizvode koje možete pronaći samo u CityDeal-u!

Kiosk
Predstavljamo Vam inovativne proizvode koje možete pronaći samo u CityDeal-u!
-

Kompanija CityDeal je na bh. tržište donijela nešto sasvim novo. Proizvodi koji će Vam olakšati svakodnevnicu i koje ćete poželjeti da imate u svom domaćinstvu još danas! Preuzimanje se vrši isključivo u CityDeal poslovnici koja se nalazi u SCC centru na etaži -1. Proizvodi se mogu preuzeti od 20. januara 2018. 
Ali, to nije sve. Ovo je samo početak jedne korisne priče, koja će imati svoje nastavke, a koji će biti objavljivani shodno novim proizvodima. Za početak Vam predstavljamo petnaest korisnih, praktičnih i jednostavnih proizvoda. Budite prvi, kupite Vaš vaučer još danas! Budite originalni, jer je broj vaučera ograničen!

Koliko Vam se puta desilo da na aerodromu ne možete naći svoj kofer ili ga zateknete otvorenim?!

Traka za kofer može biti vaša za samo 12 KM! Najbolje i najpraktičnije rješenje da osigurate Vaš kofer prilikom putovanja!

ea1 

Recite KRAJ beskrajnom čišćenju tepsija nakon ručka! Silikonska podloga za pečenje će Vaše kuhanje i pranje tepsija učiniti još jednostavnijim za samo 23 KM!

ea-8

Tople papuče? Sve što Vam treba u dugim, zimskim danima! Papuče koje možete zagrijati u mikrovalnoj pećnici sada možete kupiti za samo 15,50 KM!

ea-6
Uz posudu za bombone i orašaste plodove grickanje slatkiša će dobiti potpuno novu čar! Uljepšajte Vaš stol i iznenadite prijatelje kada Vam dođu u goste sa posudom za bombone za samo 22 KM!

ea-7
Naučite svoju djecu od malih nogu da slažu svoju odjeću! Mi ćemo Vam pomoći u tome! Jednostavna sprava za slaganje dječije odjeće će učiniti taj naizgled dosadni posao vrlo interesantnim za samo 9 KM!

ea-9
Električni otvarač za boce - može biti Vaš za samo 31KM! Dosadilo vam je moliti nekoga jačeg od Vas da Vam otvori teglu ili neki drugi poklopac? Imamo rješenje!

ea-11
Ukoliko imate psa ili mačku nevjerovatna četka za skidanje dlaka će Vaš dom činiti urednim! Četku za skidanje dlaka sa vašeg kućnog ljubimca možete kupiti za samo 16,50 KM!

ea-15
Vaše šminkanje donosi totalnu drugu dimenziju uz stolno LED ogledalo! Stalno tražite dobro osvjetljenje dok se šminkate? Stolno LED ogledalo će Vam pružiti sve što Vam treba za samo 48 KM!

ea2
Za samo 4 minute spremite kuhani krompir i obradujte Vašu porodicu! Torba za pripremu krompira u mikrovalnoj pećnici po super cijeni od samo 12 KM!

ea-3
Da biste postali pravi sushi majstor set od 11 dijelova će Vam pomoći u tome! Set za sushi po jedinstvenoj cijeni od 21,50KM! Priuštite Vama i Vašim prijateljima nezaboravnu večeru!

ea-4-1
Posude za čuvanje hrane - održavaju Vašu kuhinju čistom i urednom, a hranu svježom! Set od 12 spremnika za hranu po izuzetnoj cijeni od 17 KM!

ea-12
Set od 10 noževa - jednostavnih za korištenje i modernog dizajna! Praktično, ugodno za korištenje, moderan i elegantan dizajn, noževi režu vrlo precizno i sigurno za samo 27 KM!

ea-13
Praktičan dodatak za svaku kuhinju. Kružni nož kupite za samo 14 KM i režite na ugodniji, brži i sigurniji način!

ea5
Napokon imate mogućnost pripreme domaćeg jogurta za Vas i Vašu porodicu! Posuda za pripremu domaćeg jogurta za jedinstvenih 33 KM!

ea-10
Unesite udobnost i eleganciju u Vašu kuhinju! Noževi sa magnetnim stalkom! Set od 5 noževa sa magnetnim stalkom za samo 47 KM!

ea-14

Ne propustite