MAMA I KĆERKA SU POTROŠILE NEZAMISLIV NOVAC na operacije da bi ličile na ovu STARLETU: Kada prođu ulicom, svi se U ČUDU okreću za njima

Kiosk
MAMA I KĆERKA SU POTROŠILE NEZAMISLIV NOVAC na operacije da bi ličile na ovu STARLETU: Kada prođu ulicom, svi se U ČUDU okreću za njima
.

Georgina Klark (38) i njena kćerka Kajla (20) zajedno su potrošile blizu 60.000 funti na plastične operacije kako bi ličile na popularnu britansku starletu Kejti Prajs.

operacije2

Operacije je uglavnom plaća Kajla koja radi kao striptizeta, a kaže da ima i sponzora koji joj rado daje novac za te zahvate.

- Kada mi je Kajla rekla da želi estetske zahvate, bilo mi je drago, jer sam željela da ona izraste u takav tip osobe. I zahvalna sam što je voljna da i meni plati tretmane. Ne smeta mi što ima sponzora, ona samo radi na tome da nam omogući da ispunimo svoje želje. Ponosna sam na nju - kaže majka.

operacije3

- Mama mi je najbolja prijateljica. Obožavam da je častom operacijama i volim da gledam kako se pretvara u Kejti Prajs. Kada hodamo ulicom, svi gledaju u nas i komentarišu naše ogromne usne, a ja mislim da nisu dovoljno velike - kaže Kajla.

operacije4

Inače, prijee nego što se Kajla zainteresovala za plastičnu hirurgiju, Georgina je, kaže, izgledala kao svaka prosječna mama.

- Nije me interesovao izgled i nikad se nisam šminkala. Imala sam neku mišje sivu kosu i bila sam stidljiva. Na prvom mjestu mi je bila uloga majke - kaže Georgina. A onda su u jednom časopisu vidjele sliku Kejti Prajs i počela je opsesija.

operacije5

Sada su, kažu, obje presretne jer su zadovoljne svojim izgledom, a i zato što su im tolike operacije pomogle da se "dodatno zbliže".

VRHUNSKE LJEPOTICE: Transformacije koje će vam pokazati zašto nikada ne smijete vjerovati našminkanoj ženi

Svima je dobro poznato da je šminka efikasna za sakrivanje tamnih kulutova oko očiju, te drugih kožnih problema. 

Kada profesionalci odluče da se posvete šminkanju, onda su rezultati nevjerovatni. 

To upravo dokazuju i sljedeće fotografije koje vam donosimo u nastavku. 

 

1. 

sminka1

2. 

sminka2

3. 

sminka3

4. 

sminka4

5. 

sminka5

6. 

sminka6

7. 

sminka7

8. 

sminka8

9. 

sminka9

10. 

sminka10

11. 

sminka11

12. 

sminka12

13. 

sminka13

14. 

sminka14

15. 

sminka15

16. 

sminka16

17. 

sminka17

18. 

sminka18

19. 

sminka19

20. 

sminka20

21. 

sminka21

22. 

sminka22

 

Ne propustite