HIT

SRBIN IZMISLIO GRUDNJAK KOJI TRAJNO POVEĆAVA GRUDI ZA 7 DANA: Slavna glumica to testirala, a onda se pogledala u ogledalo (VIDEO)

Objavljeno:10.01.2018 - 15:58
A A A Times Arial

Ovaj nevjerovatni grudnjak može trajno povećati grudi za samo sedam dana. Žene koje se odluče za ovaj nevjerovatan grudnjak dobiće veće, bujnije i živahnije grudi, bez ikakve skupe operacije, a zapaziće ih svako na ulici.

Kreator ovog grudnjaka, Milan Milić iz Srbije (33), postao je najomiljenija osoba među ženama koje su nezadovoljne veličinom svojih grudi.

 Milan, koji je izbjegao sa Kosova, dizajnirao je grudnjak za svoju djevojku, Jelenu Šabić (26), jer je želela da poveća grudi, ali plašila se operacije. Mislio je da će se rezultati vidjeti tek nakon dva ili tri mjeseca, ali ostao je u šoku kada su Jeleni grudi porasle za samo nekoliko dana.

"Ona je željela da poveća grudi, ali plašila se operacije i ožiljaka. Takođe, nije htjela da u sebe ugura strano tijelo, a i zahvat je bio previše skup. Kada smo vidjeli rezultate nakon nekoliko dana shvatili smo da imamo nešto veliko. Nakon sedam dana grudi su joj narasle za jednu cijelu veličinu", započinje priču Milan.

Ideja o ovom nevjerovatnom grudnjaku pojavila se još 2012. godine i sada je prošla rigoroznu kontrolu američkih agencija.


Način upotrebe

Grudnjak se nosi po pet minuta tri puta dnevno, sedam dana zaredom. Ne smije da se nosi za vrijeme menstruacije, već treba sačekati sedam dana kasnije pa početi i ako se grudnjak koristi po drugi put, mora da se napravi pauza od dva mjeseca. Takođe, bizaran detalj je i da grudnjak neće raditi 10 dana nakon leta avionom zbog promjena u pritisku.

Patentirao je dizajn, našao investitore i spreman je za masovnu proizvodnju. Cijena grudnjaka će biti 199 dolara, sitnica naspram životnog ostvarenja za mnoge žene?

"Grudnjak povećava cirkulaciju krvi. Funkcioniše kao masažer samo mnogo brže. To je prirodan proces koji povećava protok krvi, a ta krv hrani grudi. Konačno smo završili sva istraživanja i imamo četvrtu generaciju koja je značajnije bolja od prvog prototipa jer se sastoji od kvalitetnijih dijelova", rekao je Milan za strane medije.

Kako tvrdi jednoj ženi grudnjak je pomogao da dostigne simetriju među dojkama, koje su bile različite veličine.

Grudi nakon upotrebe izgledaju okruglo, podignuto i stisnuto.

Grudnjak je dosad isprobalo 14 žena iz Amerike, Evrope i Kine, a grudi su im se povećale za 3,5 do četiri centimetra, što otprilike znači jedan broj veću korpu, odnosno ako je žena kosila korpu B, nosiće C, a i imaće čvršće grudi.

Milanova djevojka, prva je isprobala grudnjak prije šest godina, a grudi su joj u međuvremenu porasle od A do D korpe. Grudnjak je nosila tri puta nedjeljno u proteklih šest godina.

"Rezultati su trajni. Jelena i dalje nosi istu veličinu grudnjaka, ali grudi mogu da promijene oblik zbog gravitacije", rekao je.

Milan koji je nakon napuštanja Kosova obreo u Lazarevcu kaže da je dugo istraživao, čak dvije godine, ali isplatilo se jer je pronašao rješenje.

 

Mišljenje estetskog hirurga i iskustvo glumice

Estetski hirurg dr Majkl Salchauer, poznat i kao dr Miami, testirao je grudnjak na glumici Sabrini Molinar iz "West Palm Beach-a" na Floridi. Mjerio je njene grudi prije i nakon nošenja. Potvrdio je da je došlo do povećanja.

I ona sama je priznala da su joj grudi postale veće za veličinu jedne korpe nakon što je grudnjak nosila kako je preporučeno.

Ona je uvjerena da ništa sem grudnjaka nije moglo da utiče na to, kao što su mjesečni ciklus ili debljanje.

"Prije sam nosila 36B, a sada mi je puno ugodnije u korpi C. Osećam se bolje sa njim i još se navikavam na taj osjećaj. Volela bih da ponovno isprobam taj grudnjak, jer me zanima da li mi grudi mogu biti još veće - rekla je Sabrina novinarima.

Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama veliki broj muškaraca moli Milana da i njima "omogući nešto slično".

 

(Novi.ba/Alo.rs)

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!