Najtraženije i najjeftinije destinacije u 2018. godini sa Biss Tours agencijom!

Kiosk
Najtraženije i najjeftinije destinacije u 2018. godini sa Biss Tours agencijom!
-

 

 

Najtraženije i najjeftinije destinacije u 2018. godini posjetite sa turističkom agencijom Biss Tours. Pronađite mjesto za idealan odmor, obilazak ili shopping! U mjesecu februaru za Vas su pripremili 3 HIT PONUDE vikend putovanja u Budimpeštu, Beograd - Novi Sad i Zagreb + shopping!

26219131-1189895497807756-6339222277843476285-n

Budimpešta je glavni grad Mađarske i glavni politički, industrijski, tgovački i saobraćajni centar zemlje sa preko 1,8 miliona stanovnika, što je manje od vrha, dostignutog sredinom 1980-ih, kada je imala 2,7miliona. Postala je jedan grad koji zauzima obje obale Dunava spajanjem Budima i Obude na desnoj obali, sa Peštom na lijevoj (istočnoj) obali Dunava. Sa mnogobrojnim kulturno historijskim spomenicima iz vremena Austro – Ugarske monarhije postala je riznica na otvorenom…Priliku da upoznate Budimpeštu imate 16.02. - 18.02. sa Biss Tours agencijom, a plan i program putovanja možete pogledati klikom na LINK.

budimpesta

Jednom kada posjetite Beograd uvijek ćete se vraćati. Utisci o bilo kojem gradu su subjektivni, ali za Beograd postoji dosta stvari oko kojih će se svi koji su ga posjetili složiti. Bogat i živ noćni život, obilje ukusnih jela po niskim cijenama, neuobičajeno ljubazni i gostoljubljivi ljudi. Beograd ima dobru reputaciju za noćni život sa veoma dobrim razlogom. Bez obzira na to koliko godina imate, kakav je vaš životni stil i koliko novca želite da potrošite pronaći ćete nešto za sebe. Da Beograd osim noćnog života nudi i obilje drugih turističkih atrakcija, uvjerit ćete se sami. Postoje mjesta u Beogradu koje obavezno morate da vidite i osjetite. Ulice, trgovi, spomenici, parkovi, česme,… i druge znamenitosti koje zaslužuju preporuku. Beograd - Novi Sad možete posjetiti po akcijskoj cijeni Biss Tours-a 17.02.-18.02., a plan i program za ovu destinaciju možete pogledati klikom na LINK.

knez-mihajlova-ulica-beograd

Prije više od 900 godina počela je priča o Zagrebu, glavnom gradu Republike Hrvatske. Smješten pod obroncima Medvednice i uz obale rijeke Save, ovaj grad će vam zaželjeti dobrodošlicu otvorena srca i svakim novim korakom po svojim historijskim uličicama pokazati zašto ga zovu novim ‘must see’ odredištem srednje Europe. Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra hrana, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada Hrvatske. Zagreb + SHOPPING (ARENA I IKEA) 17.02.-18.02., plan i program klikom na LINK. 

zagrebe

 

Ne propustite