PUSTIO KĆERKU DA SE UTOPI: Nije dozvolio da je spase, kada vidite razlog ZANIJEMIT ĆETE!

Kiosk
PUSTIO KĆERKU DA SE UTOPI: Nije dozvolio da je spase, kada vidite razlog ZANIJEMIT ĆETE!
.

Muškarac iz Azije gledao je kako mu se 20-godišnja kćerka utapa pred očima. A da zlo bude veće, to se desilo jer je on fizički spriječio spasioce na plaži u Dubaiju da sačuvaju njen život.

Kao opravdanje naveo je to da bi ona "bila obeščašćena da su je nepoznati muškarci dodirivali".

Ovaj najgori otac na svijetu uhapšen je i protiv njega su nadležni pokrenuli krivični postupak, jer je svojim djelovanjem direktno doveo do smrti svoje kćerke - pišu 24 sata.

- Azijat je poveo svoju suprugu i djecu na plažu, kako bi uživali u pikniku i zabavljali se. Deca su bila u vodi kada je 20-godišnjakinja iznenada krenula da se davi, vrištala je i tražila pomoć - ispričao je poručnik Ahmed Burgibah, zamjenik direktora policije u Dubaiju, odsjeka za potragu i spašavanje i otkrio da se nemili događaj desio na javnoj plaži u Dubaiju.

- Dva spasioca bili su na plaži i potrčali su da pomognu djevojci. Otac je visok i snažan muškarac, krenuo je da se bori sa njima, povukao ih je i spriječio da joj pomognu, potom je postao veoma nasilan. Rekao im je da bi više volio da mu je kćerka mrtva, nego da je dodiruju nepoznati muškarci - nastavio je priču pod snažnim utiskom i dodao:

- Ovo je jedan od incidenata koje nikada neću zaboraviti. Šokiralo je i mene i sve ostale koji su uključeni u slučaj.

Kako su postupci ovog oca doveli su do smrti mlade devojke, muškarac je uhapšen zbog ometanja spasilaca u obavljanju dužnosti i izazivanja smrti svoje kćerke.

- Protiv njega su nadležni pokrenuli postupak - potvrdio je poručnik Burgibah.

 

 

Ne propustite