Biser bosanskog turizma S.R.C.A u srcu BiH uz full uslugu sa CityDeal-om!

Kiosk
Biser bosanskog turizma S.R.C.A u srcu BiH uz full uslugu sa CityDeal-om!
-

Na nadmorskoj visini od 950 m, na površini od 150 dunuma, okružen brdima i četinarskom šumom, nedaleko od Olova, nalazi se Sportsko-rekreativni centar “Ajdinovići”. Zbog brojnih sportskih terena i raznovrsnog sadržaja, za kratko vrijeme svrstao se među najatraktivnija i najpopularnija odmarališta u Bosni i Hercegovini
Izgradnja ovog kompleksa, smještenog nedaleko od magistralnog puta Sarajevo – Tuzla, u općini Olovo, počela je 2013. godine. Zbog brojnih sportskih terena i raznovrsnog sadržaja, za kratko vrijeme svrstao se među najatraktivnija i najpopularnija odmarališta u Bosni i Hercegovini.
Kako bi usluge u “Ajdinovićima” bile poboljšane, od gostiju se na odlasku traže prijedlozi i eventualne zamjerke. Da to nije samo kurtoazno domaćinsko ćaskanje s gostima, dokazuje stalno obogaćivanje ponude koje prati porast broja gostiju.

98466350
Kako ističu iz ovog Sportsko-rekreativnog centra, svojom ponudom usluga žele doprinijeti poboljšanju kvaliteta života u društvenom i prirodnom okruženju. Što se ciljeva tiče, važno je unaprijeđenje i razvoj sportsko-rekreativnog i kulturnog sadržaja, te stvaranja boljih i savremenijih uslova za kulturno-edukativna dešavanja.

Hotel S.R.C.A., je opremljen po savremenim standardima i osim soba za prenoćište nudi restoranske usluge, salu za sastanke, fitness salu i caffe bar. Za goste je obezbijeđen parking, kino sala i internet klub. Veliki broj domaćih životinja na farmi Ajdinovići su jedan od najatraktivnijih dijelova raznovrsne ponude koju nudi Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići i teško da će vas ostaviti ravnodušnim. Pored nogometnog, košarkaškog i teniskog igrališta, kompleks posjeduje i terene za jahanje konja, staze za četverotočkaše i motorne sanke, teren za paintball, bazen sa odbojkom na pijesku, šetališta i još mnogo toga. Ako ste za kafu, čaj ili neki osvježavajući napitak, CAFFE klub sa raznovrsnim zabavnim igrama će vam dobro doći, uz kaficu možete igrati bilijar, pikado, stoni nogomet ili jednostavno se odmarati uz TV. U kompleksu se nalazi ograđeno dječije igralište. Uz ljuljačke, klupe, konopce, kućice, pijesak i tobogan, ovaj posebno opremljeni teren pruža razne mogućnosti zabave za najmlađe. Naravno, sigurnost je zagarantovana, tako da su djeca u svakom momentu “na oku” roditeljima i osoblju.

23130929-1999537160283722-861948766291176836-n

Ajdinovići su biser bosanskog turizma i idealno mjesto za porodični odmor. Sve ono što vam je potrebno za aktivan odmor imate upravo ovdje u Ajdinovićima. Od šetnje kroz gustu borovu šumu, jahanja na konjima ili vožnje quadom, motornim sankama u zimskom periodu, kupanja na otvorenom ili zatvorenom bazenu (zavisi u kojem godišnjem dobu dolazite ovdje), domaće hrane, i to vrlo ukusne …ma apsolutno sve. Ako ste ljubitelj životinja garantujemo vam da nećete zažaliti. Ako ste više za varijantu ležanja a manje aktivnosti, ni to nije nikakav problem. Borova šuma i nadmorska visina su sasvim dovoljni da vam promijene krvnu sliku za nekih pet-šest dana.

Sve ovo možete posjetiti u pola cijene! CityDeal u saradnji sa S.R.C.A je za vas pripremio dvije ponude, koje možete pogledati na sljedećim linkovima:

1. ponuda - Dva noćenja za jednu osobu u hotelu, u oazi mira i relaksacije, sporta i rekreacije za 139 KM!

2. ponuda - Trodnevni boravak u all inclusive centru u hostelu, uz mnogobrojne pogodnosti za samo 89 KM po osobi!

bih-all-inclusive-hostel-sklopu-src-popusti

Ništa od ovoga ne bi bilo toliko značajno da nije izuzetno ljubaznog i susretljivog osoblja. I onda, kada ukomponujete prirodnu ljepotu i infrastrukturu sa velikim gostoprimstvom - ljubaznošću dobijete pun pogodak. Ili, što bi savremeni nomadi - turisti rekli “full uslugu”. Nikako se ne smije zaboraviti činjenica da je ovaj sportsko-rekreacioni centar isključivo domaća investicija urađena i realizovana snagom lokalnog čovjeka. Nakon toga lahko vam je shvatiti da u Bosni i nije sve crno kako nam se čini, bar kada je turizam u pitanju. Ovaj Centar je očigledan primjer te tvrdnje. 

Ne propustite