Slasne zalogaje najukusnije hrane isprobajte u restoranu "Pravda" u Sarajevu!

Kiosk
Slasne zalogaje najukusnije hrane isprobajte u restoranu "Pravda" u Sarajevu!
-

Restaurant-Cafe-Wine Bar "Pravda" smješten je u djelu Sarajeva. Poznata po svojoj kulturno-urbanoj tradiciji, Pravda je koncept kreativnog tima, koji se fokusirao na današnje potrebe i svjetske trendove, približivši ih svim gostima.

Nalazi se  u ulici: Radićeva br. 4C, pored sarajevskog kantonalnog tužilaštva. Okružena s jedne strane Pravnim fakultetom, a s druge Likovnom akademijom.

22228571-10155644453461083-4932158298574888377-n

CityDeal je zakoračio u Pravdin prostor i samo za vas, cijenjeni građani, napravio saradnju u nastojanju da zajedno koračamo ka budućnosti, otkrivajući i pronalazeći novitete u hedonizmu jela i pića, prikazujući novi, ali provjereni brend. "Vaš grad u pola cijene" sa CityDealom je uistinu u pola cijene!

Na prodajnim mjestima BBI centra ili SCC centra možete kupiti vaučer po nižim cijenama nego inače i iskoristiti ponude koje je za vas pripremila Pravda, zajedno sa CityDealom. Ponuda vrijedi do kraja mjeseca januara.

PONUDE:

1. Slasni zalogaji najukusnije piletine uz salatu i vino vam donosi restoran "Pravda" - ukusna piletina, salata i vino - recept za predivan ručak ili večeru za samo 6,5 KM

z4pd3tmk

2. Volite morsku hranu? Restoran Pravda vam donosi najljepši ručak ili večeru - wok sa lignjama - za samo 8 KM priuštite sebi predivan ručak ili večeru - wok sa lignjama i vinom! 

7557-2

3. Dvije napuljske pizze u restoranu Pravda - u srcu Sarajeva - ne propustite: platite SAMO 10 KM za ukusne dvije pizze po izboru + dva vina ili soka

5617876-pizza-wallpaper

Uživajte, jer ste zaslužili! :)

Ne propustite