RITUAL ZA PRIVLAČENJE NOVCA: Samo stavite OVO u teglu i gledajte kako se vaš život mijenja!

Sve za dom
RITUAL ZA PRIVLAČENJE NOVCA: Samo stavite OVO u teglu i gledajte kako se vaš život mijenja!
.

Nije tajna da loše vibracije kod kuće utiču na mnogo načina, posebno u ekonomskom smislu. Eliminisanje loših vibracija iz doma uvijek treba biti prioritet, tako da uvijek postoji harmonija i stabilnost.

Realnost je da smo svi u nekom trenutku prošli kroz neku ekonomsku komplikaciju. To je frustrirajuće jer znamo da smo organizovali svaki od naših troškova. Zajedno sa činjenicom da ekonomski problemi dovode do drugih problema u životima kao što su stres, i drugi stavovi da jedino što oni rade je donose loše vibracije.

Denise Linn, autorica knjige “Dom – moj posvećeni prostor”, tvrdi da svaka kuća posjeduje auru.

Ako osjećate da u vašem domu prevladavaju “loše” energije koje vas koče možda je jedno od rješenja energetsko čišćenje doma. Denise Linn u priručniku nudi neka od mogućih rješenja.

-Svi autori se slažu da prije nego se upustite u energetsko čišćenje doma, potrebno je dobro fizički očistiti dom . To znači da ne možete pobjeći od usisavanja, pranja prozora i ribanja zahodske školjke. Idealno bi bilo i izbaciti sve ono što vam više ne koristi.

Prije energetskog pročišćenja prostora potrebno je pročistiti i samoga sebe s toga je važno otuširati se. Potrebno je udobno se smjestiti na stolicu te duboko disati. Zamislite zatim da je vaša kičma stup drveta čije korijenje ide duboko u zemlju. Ta se energija penje kroz korijenje do trupa drveta, a potom kroz glavu do vaših grana. Energiju je zatim potrebno poslati natrag u zemlju te zahvaliti na darovima.

Ovo je, jedan od mogućih načina kako napraviti ritual pročišćenja, a samo je mašta granica. Najbolje je slijedite vlastitu intuiciju.

A ako ovaj ritual  'popunite' sljedećim mogli biste privuči novac i moći ćete rano da izađete iz te ekonomske krize.

Ono što ćete vam trebati da započnete ovaj ritual je:

-2 staklene posude sa poklopcem

-2 zelene svijeće

-2 šaka pirinča

-6 zrna crnog bibera

-Prva stvar koju ćemo uraditi je sterilizacija staklenih tegli stavljanjem u ključnu vodu.

-Zatim, u svaku se dodaje jednako, 1 šaka pirinča i crnog bibera.

-Sljedeća stvar je da stavite teglu u dnevnu sobu u vašem domu, a drugu u kuhinju. Stavite zelenu svijeću pored njih i ostavite da se osvjetljava.

-Da biste završili, možete ugasiti svijeću, ali ne i puhanjem, ugasite plamen prstima. Ostavite tegle sa pirinčom uvijek na vidiku.

-Preporučujemo da ako imate problema sa negativnom energijom u kući, ovo obavezno probate. Ništa ne košta, a promjenu ćete primijetiti i sami.

Ne propustite