SUOSNIVAČ STRANICE "Bitcoin.com" PRODAO SVE BITCOINE: "Ulaganje u bitcoin u ovom trenutku je najriskantnija moguća investicija"

Biznis
SUOSNIVAČ STRANICE "Bitcoin.com" PRODAO SVE BITCOINE: "Ulaganje u bitcoin u ovom trenutku je najriskantnija moguća investicija"
.

Vrijednost bitcoina danas je opala za 15 posto i time došla na 30 posto od svoje maksimalne vrijednosti.
 
Na početku tjedna bitcoin je vrijedio skoro 20 000 dolara, a cijena digitalne valute danas ujutro je naglo opala, objavio je CoinDesk's Bitcoin Price Index. Uzrok pada vrijednosti nije objašnjen.
 
Vrijednost bitcoina u nedjelju je dosegla rekordnih 19 666 dolara, a od tada je kriptovaluta izgubila skoro trećinu svoje vrijednosti.
 
"Ulaganje u bitcoin u ovom trenutku je najriskantnija moguća investicija"
 
Stephen Innes, šef trgovine valutama tvrtke Oanda izjavio je za Reuters da se sve manje trguje bitcoinom, a sve više njegovim "klonom" - kriptovalutom Bitcoin Cash (BCH).

Suosnivač web stranice Bitcoin.com Emil Oldenburg priznao je da je skeptičan u vezi smjera u kojem se kreće bitcoin. Zato je prodao sve svoje bitcoine i novac uložio u bitcoin cash, jer vjeruje da ova valuta ima bolju budućnost.
 
"Prodao sam sve svoje bitcoine i prešao na bitcoin cash"

 
"Rekao bih da je ulaganje u bitcoin u ovom trenutku najriskantnija moguća investicija. Rizik je ekstremno visok", rekao je Oldenburg za švedsku web stranicu Breakit. "Prodao sam sve svoje bitcoine i prešao na bitcoin cash".
 
Bitcoin cash odvojio se od bitcoina u kolovozu, i nedavno je premašio vrijednost Ethereuma te tako postao druga najveća kriptovaluta na svijetu.

(Index)

Ne propustite