Online časovi koji koštaju samo 10 dolara

Biznis
Online časovi koji koštaju samo 10 dolara
Udemy nudi više od 17, 000 predavanja na svojoj stranici, i svi koštaju samo 10 $.

Udemy nudi više od 17, 000 predavanja na svojoj stranici, i svi koštaju samo 10 $.

Bilo da želite naučiti kodiranje, čitati brže, slikati bolje fotografije, ili pričati sa više samopouzdanja, sve to možete naći na kursevima koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. 

1.  Cijeli MBA na jednom kursu

Bivši zaposlenik Goldman Sachs-a podučava lekcijama koje je u prošlosti naučio na fakultetima, i spojio ih u jedan kurs koji opisuje kao „cijeli MBA.“ Studenti će kroz kurs naučiti o mikro i makro ekonomiji, kako vrijednovati kompanije, osnove o investiranju i upravljanju firme, važnosti osobnih konekcija itd.

 2. Kompletan kurs za web developera 2.0

Za one koji bi voljeli da počnu kreirati vlastite stranice i mobilne aplikacije, ovo je odlično mjesto za početi. Čak i oni koji ništa ne znaju o web developmetu će za 6 sedmica moći napraviti sami svoju stranicu.

3. Pisanje s darom: Kako postati izvrstan pisac

Pisanje je jedna od osnovnih vještina, bez obzira na vašu industriju. Ovaj kurs će vas naučiti trikovima i vještinama koje koriste profesionalni pisci da bi ostali jasni i koncizni.

4. Kurs za Excel programera

Excel je vjerovatno jedan od najjačih programa na vašem kompjuteru, ukoliko znate da rukovodite njime. Ovaj kurs je za one sa osnovnim znanjem o excelu, koji žele da nauče kako to spreadsheets može učiniti više stvari za njih. Studenti će naučiti kako raditi sa VBA, jezik kodiranja u excelu itd.

5. Kreiranje vlastitog brenda sa Garijem Vajnerchukom

U mnogim industrijama, kreiranje vlastitog brenda izložnim na socijalnim medijama je od velike važnosi za napredak u karijeri. Instruktor Gary Vaynerchuk je trostruki best-selling autor New York Timesa i ima sopstvenu medijsku kompaniju, tako da možete da se kladite da je njegov kurs pun mudrih savjeta.

6. Kompletan kurs za razvijanje programa iOS 10 - Izgradite 21 aplikaciju

Ako vam je dotužilo gledati kako drugi ljudi prave aplikacije a i vi ste sami mogli toga da se sjetite, ovo je pravi kurs za vas. Naučite dizajnirati i izrađivati aplikacije za iOS 10, čak iako nemate prethodno znanje kodiranja. Sa preko 200 predavanja i 20 sati sadržaja, možete učiti uz sopstveni tempo dok radite na kreiranju sljedećeg Candy Crusha.

7. Postanite SuperLearner 2: naučite brzo čitanje i povećajte memoriju

Ovaj kurs se fokusira na vaše sposobnosti čitanja i memorije; tako da radite pametnije a ne više. Studenti će prvo naučiti kako da brže čitaju, zatim kako da zadrže i razumiju informacije koje su pročtali.

8. JavaScript: Razumijevanje čudnih dijelova

Ovaj kurs je namjenjen onima koji već imaju osnovno znanje iz JavaScript, i žele da postanu bolji u kodiranju. Naučite trikove o bržem pronalaženju kvarova u vašem kodu i dublje shvatite okvire kao što su jQuery i Underscore.

9. Masterclass Fotografije: Vaš kompletan vodič do fotografije

Pretvorite svoj hobi fotografisanja u biznis tako što ćete naučiti napredne tehnike u svakom aspektu umjetnosti, od slikanja od uređuvanja. Isključite autofokus i naučite kako da koristite manuelni način.

10. Marketing društvenih mreža 2016 - cijeli kurs plus certifikat

Danas ako posjedujete biznis morate imati veliku prisutnost na društvenim mrežama. Naučite kako da se predstavite, i udružite se sa svojom publikom na različitim platformama jer vam je to od esencijalne važnosti za promovisanje vaše vidljivosti, i rasta mreže sa klijentima. Ovaj kurs ima za cilj da povede one koji imaju malo znanja o društvenim mrežama, izvan osobnog korištenja, i da ih dovede do tačke gdje će moći urediti stranicu za biznis sa smjelošću.

Ne propustite