Ovo će vam se svidjeti: Test za trudnoću doživio promjenu, evo i koju

Mame i bebe
 Ovo će vam se svidjeti: Test za trudnoću doživio promjenu, evo i koju
.

Neke su žene samo nekoliko puta u životu, ako i toliko, radile test na trudnoću, dok neke druge svako malo posežu za tim "alatom" ne bi li što ranije doznale jesu li ili nisu trudne.

I tada često rezultate žele ostaviti u tajnosti, pokušavajući sakriti test u košu za smeće.

Zato će vas karakteristika novog testa za trudnoću oduševiti. 


Sami testovi za trudnoću doživjeli su dosta sitnih promjena u gotovo pet desetljeća koliko ih imamo. Prvi je test kreiran 1968. godine, a početkom 70-ih godina prošlog stoljeća pojavili su se na širokom tržištu. No od tada pa do danas nitko se nije sjetio napraviti test koji će se moći sakriti tako da se nakon upotrebe baci u toalet i tamo brzo razgradi.

A upravo je to karakteristika novih kućnih testova tvrtke Lia Diagnostics, gdje su razvili test koji djeluje kao i svi drugi, ali nije napravljen od plastike nego biorazgradivog materijala te se u vodi rastapa jednako brzo kao i toaletni papir.  

Tako će rezultat kućnog testa ostati tajna za koju ne mora znati nitko osim žene koja ga je napravila.

Do rezultata se stiže klasičnim putem, pomoću urina, ali se test neće razgraditi prije nego što se pokaže rezultat - dvije crte, kao i obično, znače trudnoću, a samo jedna da žena nije trudna.

screenshot-29

Test još uvijek nije na tržištu, ali se očekuje u prvom dijelu 2018. godine, a riječ je o inovativnom proizvodu koji je na nedavno održanom sajmu inovacija TechCrunch u Berlinu osvojio prvu nagradu među brojnim konkurentnim proizvodima.

Ne propustite