Čavara s predstavnicima Udruge dijaliziranih i transplantiranih bolesnika FBiH

Objavljeno:12.12.2017 - 19:54
A A A Times Arial

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara sastao se u utorak s predstavnicima Udruge dijaliziranih i transplantiranih bolesnika Federacije BiH.

 Osnovni cilj rada navedene Udruge je povećanje broja transplantacija u Federaciji BiH, kazano je na sastanku.   

 Predstavnici Udruge izrazili su zadovoljstvo novousvojenim izmjenama Zakona o transplantaciji organa i tkiva u svrhu liječenja koji otvara mogućnost za veći broj transplantacija u Federaciji BiH.

 Predstavili su najvažnije ciljeve rada Udruge od kojih su najvažniji poboljšanje kvaliteta života svih dijaliziranih i transplantiranih bolesnika u FBiH te poboljšanje procesa dijalize nabavkom novih aparata. 

 Također su ukazali na probleme u ovoj oblasti kao i na potrebu podizanja svijesti građana o važnosti darivanja organa za što očekuju potporu svih institucija. 

 Zahvalili su predsjedniku Federacije BiH na dosadašnjoj potpori i izrazili nadu u nastavak suradnje, priopćio je Ured Predsjednika FBiH, prenosi Fena.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!