ŠTA VAS ČEKA

GODINA JE ŽUTOG ZEMLJANOG PSA: Pogledajte šta kaže kineski horoskop o svakome od nas za 2018. godinu!

Objavljeno:12.12.2017 - 16:34
A A A Times Arial

Dolazi godina žutog zemljanog psa! Šta su zvijezde pripremile svakom znaku u 2018.godini?

Žuti zemljani pas će biti velikodušan prema svakome! Ovo će biti godina ljudi koji su vjerni, odgovorni i usmjereni ka cilju.

Pas nije jednostavno biće. On će biti blagonaklon samo prema onome ko širi oko sebe mir i harmoniju, ko zaslužuje poštovanje i povjerenje, ko pomaže drugima.

Pas cijeni direktnost i suočavanje s poteškoćama. Svako od nas će na sebi osjetiti pozitivan utjecaj 2018. godine. Za mnoge će ova godina postati početna tačka novog, mirnog i sretnog perioda.

Šta stoga svako od nas može da očekuje?

Jednostavno nađite u spisku ispod svoj znak po kineskom horoskopu

Oni koji su se rodili u znaku psa, zmije, pacova i svinje:

Pripremite se! Za vas će 2018. godina biti, ne samo sreća, već JAKO sretna. Vaše želje će početi da se ostvaruju odmah, već u prvim mjesecima 2018. godine.

Ova godina je jako povoljna za nove početke, nalaženje novog posla i svega novog. U ovoj godini probajte bukvalno sve novo.

Oni koji su se rodili u znaku zeca, bika(vola) i majmuna:

Za vas će ovo biti stabilna i mirna godina. Uživajte u svakoj sekundi. Biće mnogo sitnih, prijatnih iznenađenja, a krupne, pozitivne promjene su moguće kao normalan rezultat stabilnog rasta. Jednostavno radite ono što smatrate da je važno i godina će vam stvarno biti prekrasna.

Oni koji su se rodili u znaku pijetla, tigra i zmaja:

Pas vam ne može obećati da će sve biti vrlo lako i jednostavno ove godine. Ali sve ono što budete radili u ovoj godini će postaviti temelj za pozitivan period u vašem životu.

Ove godine će vam se desiti čistka, ali ne sekirajte se, to što će se nešto ili neko u vašem životu odjednom promijeniti do neprepoznatljivosti je odgovor na vašu molitvu „izbavi nas od zla“, piše uspesnazena.

Oni koji su se rodili u znaku koze i konja:

Vi možete da izvučete najbolje iz ove godine. Vi bolje od svih shvaćate da život mora da se živi punim plućima, ako to okolnosti dozvoljavaju.

Nemojte da propustite nijednu od mogućnosti kojima je pas tako velikodušno obasuo ovu godinu.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!