"Majstori kristala" u saradnji sa CityDealom: Briljantan nakit koji nose sigurne žene - Preciosa!

Kiosk
"Majstori kristala" u saradnji sa CityDealom: Briljantan nakit koji nose sigurne žene - Preciosa!
-

Čarobni period poklanjanja je počeo i sve već uveliko miriše na praznike. CityDeal, portal online i grupne kupovine za Vas je pripremio briljantan nakit vodećeg svjetskog proizvođača kristala i kristalnog nakita "Preciosa". I to u pola cijene!

ripple-bracelet5-ig

PRECIOSA je kompanija sa preko 600 godina tradicije, iskustva i naslijeđa u oblasti obrade kristala, pa danas sa pravom nose nadimak "Majstori kristala". Misija kompanije je kombinovanje tradicionalnog znanja obrade sa modernim tehnologijama proizvodnje, unikatan dizajn i kao rezultat dobija se ekskluzivni, svevremenski komad kristala. Dok je vizija kompanije da unese ljepotu, eleganciju, originalnost i uživanje u život kupaca.

Preciosa je vodeći svjetski proizvođač rezanog kristala, specijalizovan uglavnom za proizvodnju mašinski rezanih "chaton", perli, kamenčića i drugih komponenti za izradu nakita. Sve komponente, u velikom broju oblika, boja i veličina su vrhunske kvalitete. Preciosa također proizvodi i kristalne lustere kao i ukrasne dodatke za osvjetljenje, nakit i poklone.

1375-web-banner-stribrna-liska-01

Ekskluzivno, po prvi put kompanija "Preciosa" svoje vrhunske proizvode prodaje na portalu za online i grupnu kupvinu CityDeal. Za samo 30 KM obradujte Vama dragu osobu. Više o ponudi klikom na LINK

SWAN d.o.o. Sarajevo je generalni zastupnik kompanije "Preciosa" za Bosnu i Hercegovinu. 

"Odlučili smo se za saradnju sa kompanijom Preciosa cijeneći visoki standard kvalitete koji posjeduju u procesu proizvodnje, iskustvo koje traje već preko 600 godina, te inovativan i moderan dizajn, a sve to po veoma pristupačnim cijenama. Preciosa je jedna od rijetkih velikih kompanija koja se u vremenima krize nije odrekla proizvodnje u EU i koja je sačuvala drustvenu odgovornost. Svakodnevo širenje prodajne mreže u svijetu svakako je potvrda kvalitete jedne takve kompanije".

1-vysivky-preciosa-ornela-kerrie-slade-preciosa-pip-48-mensi

Otvaranjem prodajnog objekta, smještenog u centru Sarajeva, u ulici Radićeva 8, Preciosa je obradovala sve ljubitelje kvalitetnog i modernog nakita, te olakšala odluku svima kada je u pitanju izbor savršenog poklona za različite povode za darivanje.

Ne propustite