S NJIMA JE NEMOGUĆE RAZGOVARATI: Ovo su najtvrdoglaviji znakovi u horoskopu!

Kiosk
S NJIMA JE NEMOGUĆE RAZGOVARATI: Ovo su najtvrdoglaviji znakovi u horoskopu!
.

Tvrdoglavost je osobina koju svi misle da imaju, no realno su neki znakovi ipak gori nego drugi. U inzistiranju na svojim stavovima prednjače Bik, Škorpion i Lav.

Bik - s njim nemojte ne pokušavati!

Od svih znakova Zodijaka, Bikovi su provjereno najtvrdoglaviji. Nije čak niti bitno jesu li ili nisu u pravu, oni samo žele to što žele i durit će se ili ljutiti dok to ne dobiju. Simptomi toga javljaju se već u ranom djetinjstvu a traju do kraja života, samo nekako s vremenom nauče to prikrivati u javnosti, ali ne mogu pred svojim bližnjima. 

 Škorpion - užas živi

Pripadnici ovog znaka provociraju svojom tvrdoglavošću, čak i onda kada im nije bitno da budu u pravu. Njima je to maska kojom se trude isprovocirati drugu stranu.Oni su majstori u kontroliranju svojih emocija, a nekad će se svađati i raspravljati reda radi, samo kako bi pokazali drugoj strani što su spremni tolerirati, a što ne. U svakom slučaju, užasno su tvrdoglavi. 

Lav - baš me briga što pričaš, bla bla bla, ne čujem te!

Pripadnici ovog znaka pravo su oličenje toga kako izgleda tvrdoglavo dijete, nebitno koliko su stari. U stanju su vikati "ne zanima me što imaš za reći, ne čujem te" - i začepiti uši prstima, pribjeći niskim udarcima koji nemaju veze s raspravom, kako bi imaginarno pokazali "da niste u pravu a oni jesu". Ako im se ne popusti, mogu od ničega napraviti haotičnu svađu.

Ne propustite