Majka Zmaja od Šipova otkrila nevjerovatnu životnu priču njenog sina

Kiosk
Majka Zmaja od Šipova otkrila nevjerovatnu životnu priču njenog sina
Ilije Grahovca, poznatiji po nadimku "Zmaj od Šipova", u fokus zanimanja došao je učešćem u reality programu Parovi. Majka Boja sa medijima je podijelila nevjerovatnu životnu priču ovog zanimljivog učesnika

Ilije Grahovca, poznatiji po nadimku "Zmaj od Šipova", u fokus zanimanja došao je učešćem u reality programu Parovi. Majka Boja sa medijima je podijelila nevjerovatnu životnu priču ovog zanimljivog učesnika

Ilijina majka tvrdi da  je glavni razlog zbog kojeg je propao brak njenog sina, taj što snaha nije bila navikla na težak rad, i nije htjela raditi seoske poslove.

majkaa

Boja Grahovac, 82- godišnja starica ističe kako je Emira, bivša Ilijina supruga, “pobjegla od tereta” i da je to razlog propasti braka koji trajao 6-7 godina. Emira je sa sobom povela i kćerku Milicu (5), Bojinu unuku. Ponosna starica je novinarima rekla: " Milica je lijepa kao i sva moja unučad i praunučad"

Ona dodaje kako je njen sin Ilija nenadmašan u poslovima koji su potrebni na selu, poput kosidbe i da je izuzetno vješt u jahanju.

"Kod nas je život ovdje mukotrpan, i ja sam pretovarila svašta preko glave, od čuvanja stoke, kopanja...", ističe Boja

 

Ne propustite