Njima 'IZVINI' ne znači ništa: OVI horoskopski znakovi su NAJVEĆA ZLOPAMTILA!

Kiosk
Njima 'IZVINI' ne znači ništa: OVI horoskopski znakovi su NAJVEĆA ZLOPAMTILA!
.

Smatrate li se osobom koja lako oprašta i zaboravlja tuđe propuste i grijehe ili sve dobro pamtite, čak i kad vas netko krivo pogleda?

Naš karakter, a samim time i horoskopski znak, mnogo govori o načinu na koji praštamo, ali ovu horoskopski znakovi nikad vam neće oprostiti:

BIKOVI
Ako imate posla s Bikom, nemojte ga iznevjeriti jer vam ovaj znak to baš nikad neće oprostiti. Jako su tvrdoglavi pa postoji zaista mala šansa da ćete promijeniti njihovo mišljenje i ponovno zadobiti povjerenje. 

LAVOVI
Ovaj znak povrijedit će što ste mu slomili srce, ali će ga potpuno uništiti činjenica da ste mu slomili ego. Lavovi, puni sebe, takvu izdaju teško će oprostiti. 

ŠKORPIONI
Škorpioni i onako nemaju previše povjerenja u druge, tačnije daju ga samo posebnim osobama pa im izuzetno teško pada kad to povjerenje netko slomi. Mogu se ljutiti jako, jako dugo i strastveno mrziti osobe koje su prema njima bile užasne. 

VODOLIJE
Ovaj znak možda vam djeluje lepršavo, no ako poznajete nekoliko Vodenjaka, svjesni ste činjenice da ne vole 'osjećati osjećaje'. Skloni su bježanju od emocija pa teško prihvaćaju da ih je netko uspio povrijediti i još teže opraštaju. 

 

Ne propustite