Sam se vraća kući: Pas se vratio svojoj porodici nakon pune 4 godine

Kućni ljubimci
Sam se vraća kući: Pas se vratio svojoj porodici nakon pune 4 godine
Njegovo ime je Sam, on pripada pasmini Yorkshire Terrier, ima 10 godina te je prije 4 godine nestao iz porodičnog dvorišta u Louisiani te pobjegao u šumu.

Obožavamo priče sa sretnim krajem.

A ovo je upravo jedna takva.
 
Njegovo ime je Sam, on pripada pasmini Yorkshire Terrier, ima 10 godina te je prije 4 godine nestao iz porodičnog dvorišta u Louisiani te pobjegao u šumu. "Neko ga je morao odnijeti u Iowu, jer je bio čipiran. Čekali smo da čujemo bilo kakve vijesti o pronalasku, no nakon 4 godine, jednostavno izgubite nadu.
 
Međutim, prije dvije sedmice sve se promijenilo, kada je maleni Sam nađen na cesti te doveden u lokalno sklonište, pod sumnjom kako nema svoj dom. "Bio je u priličnom dobrom stanju, no bio je neuhranjen. Ubrzo smo otkrili da ima čip te kontaktirali vlasnike", otkrili su iz Animal Care-a.
 
"Drago mi je da se vratio zbog moje 14-godišnje kćeri, koja je u posljednje vrijeme izgubila puno bliskih ljudi i napokon joj se dogodilo nešto dobro. Kada ju je ugledao, siguran sam da ju je prepoznao. Meni je odmah počeo lizati lice", otkrio je uzbuđeni otac, koji je novac za avionski prijevoz malenog Sama, morao sakupljati, jer je trenutno nezaposlen.
 
No, United Airlines na svoj je trošak u prvom razredu, dovezao psa natrag kući, gdje ga je porodica dočekala balonima i poslasticama, Index.hr.

Ne propustite