Za vikend obavezno posjetite očaravajuću Jahorinu sa CityDealom!

Kiosk
Za vikend obavezno posjetite očaravajuću Jahorinu sa CityDealom!
-

Britanski portal “Business Insider” uvrstio je Jahorinu među TOP 17 neobičnih destinacija, za koje se malo zna, a koje posjetioce očaravaju svojom ljepotom, saopćeno je iz Olimpijskog centra Jahorina (OIC). Mnogi posjetioci donose odluku da provedu vikend ili godišnji odmor na našoj olimpijskoj planini, upravo nakon što pročitaju preporuke svjetskih portala za izbor skijališta.

Shodno tome, CityDeal - portal grupne kupovine, za vikend Vas vodi na Jahorinu! TOP ponuda, koju ne smijete propustiti. Uživajte, relaksirajte se i energični dočekajte mjesec decembar. Više o ponudi klikom na LINK

page

Blizina sarajevskog aerodroma kao i samog grada Sarajeva je dodatna prednost, ne samo za posjetioce iz Velike Britanije, već za sve inostrane goste koji se najčešće odlučuju da pored skijanja iskoriste priliku i da otkriju historijsko blago glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Jahorina je od Sarajeva udaljena svega 28 km, a sa glavnim gradom BiH i opštinom Pale povezuje je odličan asfaltni put koji je potpuno rekonstruisan i redovno se održava u zimskom periodu. Kad stignete na planinu dočekaće vas preko 20 kilometara uvijek odlično pripremljenih skijaških staza sa 2 šestosjeda, 4 ski-lifta i 3 dvosjeda koja svakog sata mogu da prevezu preko 10 000 skijaša. Ovim stazama i vertikalnim transportom gazduje Olimpijski centar Jahorina, koji će Vam ponuditi mogućnost da u našim ski-rentalima u blizini staza iznajmite adekvatnu opremu za skijanje. Uz to, naši profesionalni instruktori skijanja za samo pet dana naučiće vas da potpuno uživate u čarima skijanja i drugih zimskih sportova.

Board hotel, jedan od najnovijih hotela na Jahorini izgrađen je u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine. Nalazi se u središtu turističkog kompleksa na nadmorskoj visini od 1550 metara i nepunih 100 metara od prve žičare i ski lifta.

hotel-san-jahorina04

"Dakle, za skijaše, planinare, alpiniste, a pogotovo za ljude kojima je potreban odmor za jačanje zdravlja, za sve njih Jahorina mjesta ima u toku cijele godine. Ne zna se kad je Jahorina za čovjeka privlačnija: zimi kao sniježna ljepotica ili ljeti kao cvjetna bašta puna mirisa i zelenila. Posjetite Jahorinu i uvjerite se u ljepote prirode koje nismo mogli perom opisati, njih može čovjek samo vidjeti, doživjeti i u njima uživati, svak na svoj način", napisao je dr. Ljubo Mihić u svojoj knjizi "Jahorina i Trebević".

 

Ne propustite