Tepisi

Enterijer
Tepisi
Uz jastuke, zavjese i prekrivače i tepisi su instant podizači i najjednostavnije uređenog prostora. Zahvaljujući velikom broju uzoraka i oblika, ovaj ujedno topao i koristan predmet, možete lako prilagoditi sebi, svojim potrebama i željama. Predstavljamo vam pet 'must have' tepiha.

Uz jastuke, zavjese i prekrivače i tepisi su instant podizači i najjednostavnije uređenog prostora. Zahvaljujući velikom broju uzoraka i oblika, ovaj ujedno topao i koristan predmet, možete lako prilagoditi sebi, svojim potrebama i željama.

1. Orijentalni
To su uzorci koji nikada ne izlaze iz mode. Tepisi bogatih uzoraka i zagasitih boja idealni su za veće prostorije te će se savršeno uklopiti uz drvene strukture i antikni namještaj, a uz malo mašte mogu se savršeno uklopiti i u strogi moderni dizajn. Želite li svome domu podariti dašak profinjenosti obogatite ga orijentalnim tepihom.

2.Šareni

Prugice, točkice, šarenilo te razne žarke ili pak pastelne boje savršeno će se uklopiti u bilo koju prostoriju u vašem domu. Ako želite osvježiti prostor u kojem boravite, slobodno se poigrajte šarenim detaljima.

3. Čupavi
Čupavi tepisi su u posljednje vrijeme pravi hit. Ove mekane i tople čupavce možete pronaći u raznim bojama i oblicima. Pored toga što su topli, također su i detalj koji će odmah osvježiti dnevni boravak, kupaonicu ili bilo koju drugu prostoriju.

4. Dječji
Tepisi za dječju sobu uvijek su zanimljivi i zabavni. Poigrajte se uzorcima koji mame osmijeh na lice i jarkim i veselim bojama da bi osvježili prostor u kojem vaše dijete boravi. Nikako nećete pogriješiti, bilo da se odlučite za neke apstraktne likove i uzorke ili pak za likove iz crtanih filmova.

5. Staze
Ovaj detalj istovremeno može biti vrlo koristan, ali i moderan. Dugački i uski tepih može krasiti vaš hodnik, stepenište, spavaću sobu ili pak dnevni boravak, a istovremeno zaštititi parkete te cijeli dom od prljavštine sa cipela. Budite kreativni i i izabreite uzorak i boju koju ćete uklopiti uz ostatak stana.

Ne propustite