Sarajevo i ove Nove godine postavlja standarde sa Zdravkom Čolićem!

Kiosk
Sarajevo i ove Nove godine postavlja standarde sa Zdravkom Čolićem!
-

Građane glavnog grada Bosne i Hercegovine, ali i turiste iz Europe i svijeta u Novu godinu će uvesti Zdravko Čolić i Crvena jabuka. Centralna svečanost dočeka Nove godine u Sarajevu će biti održana na Trgu Bosne i Hercegovine, kao i prošle godine, a građani će uživati tri noći, i to 30. i 31. decembra te 1. januara 2018. godine.

Prva noć 2018. godine je rezervirana za popularni pop-rock sastav Crvenu jabuku i njihove evergreenove. Postavljajući nove standarde organizacije dočeka Nove godine, Sarajevo će ovaj put uz koncerte Zdravka Čolića i Crvene jabuke zasigurno biti centar regije!

maxresdefault

Posjetite Sarajevo sa CityDeal-om, uživajte u novogodišnjem spektaklu i smjestite se u udobni hotel Festival, gdje Vas očekuju iznenađenja.. Više o ponudi klikom na LINK

35325790


Zdravko Čolić je podsjetio da je prošlogodišnji doček Nove godine u Sarajevu s Dinom Merlinom fantastično odjeknuo u javnosti, te kazao da Sarajevo ranije nije organizovalo pompezne dočeke, kao neki drugi gradovi.

Posjetitelji koncerta, kako je najavljeno, mogu biti sigurni da će to biti vrhunska produkcija, apsolutna referenca na koju su svi već navikli od Zdravka Čolića.

Također, podsjećamo da je Sarajevo ove godine  imalo najspektakularniji doček Nove godine u regiji. Sa Dinom Merlinom oko 100.000 ljudi pjevalo je do 2 sata ujutro, a posebno je istaknuto da su ulice Sarajeva već u 6 sati bile potpuno čiste i da nije zabilježen niti jedan incident!

cola

Ne propustite