Koja školjka se vama najviše dopada: Odaberite jednu i saznaćete svoju CENTRALNU osobinu i možda se iznenadite!

Objavljeno:19.11.2017 - 21:06
A A A Times Arial

Koja vas školjka najviše privlači? To je ujedno i definicija vašeg karaktera. Ovaj naizgled naivan izbor otkriva da li ste intuitivni, rođeni vođa ili ste željni znanja. Riješite test i nađite svoj tip ličnosti.

Školjka za koju ćete se opredjeliti govori o vašem tipu ličnosti

1. Rođeni ste da budete vođa

Imate mnogo jači uticaj na druge ljude nego što mislite. Zato od vas često traže mišljenje, savjet. Nemojte bježati od toga, zašto ne biste bili drugima uzor kada imate sve uslove za to?

Imate veći uticaj na druge ljude nego što to mislite

2. Željni ste znanja

Vaš um najbolje funkcioniše kada saznajete nešto novo. I to ne moraju biti samo predavanja, kursevi, već i čitanje knjige, gledanje dokumentarca, razgovor sa ljudima čije mišljenje cjenite... Nikada ne zanemarujte tu svoju sklonost. Razvijajte je jer će vam omogućiti kvalitetniji život.

3. Vas vodi intuicija

Intuicija je vaša dominantna crta, mnogo jača nego što mislite. Zato je slušajte i vjerujte joj. Često tražimo savjet od drugih, a u stvari sami znamo šta je najbolje za nas. I to sve po ličnom osjećaju. Ne zanemarujte svoje snove, kao i lične utiske o nekome ili nečemu.

(awakeningpeople.com)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA