OVO OBAVEZNO URADITE: Kad god odsjedate u hotelu, stavite kesu preko odvoda i u nju ubacite novčić!

Kiosk
OVO OBAVEZNO URADITE: Kad god odsjedate u hotelu, stavite kesu preko odvoda i u nju ubacite novčić!
.

Ukoliko vaš posao podrazumjeva dosta putovanja i odsjedanja u hotelu, onda trebate znati nekoliko trikova.

Vjerujemo da ćete nam biti zahvalni na ovim savjetima i pitati se kako ovo ranije niste znali.

1. Ako odsjedate u hotelu u kojem vam naplaćuju korištenje interneta, često možete koristiti svoj telefon kao privatnu, ličnu internet pristupnu tačku. Samo provjerite kod svog provajdera prije nego što krenete.

screen-shot-2017-09-11-at-6-05-33-pm

 

2. Često vaš prtljag dolazi opremljen štipaljkama za odjeću. Ove štipaljke možete koristiti kako bi vaša četkica za zube bila podignuta i daleko od potencijalnih klica. To je odličan način da ostanete zdravi i izbjegnete bolesti tokom putovanja.

tips-16

 

3. Tokom odmora obično pokušavamo da izbjegnemo pranje veša. Ali ako imate nekoliko majica koje trebate oprati, jednostavno stavite plastičnu vrećicu preko odvoda i u nju stavite novčić kako biste bili sigurni da će se umivaonik napuniti vodom. Sada ste spremni za pranje.

bag-drain-750x364

 

4. Ako vam nedostaje mjesto da napunite svoj telefon ili ste zaboravili punjač kod kuće, ne morate trošiti novac za punjenje vašeg telefona. Većina televizora u hotelu će imati rezervni USB port  koji funkcioniše.

tips-11

 

5. Ako vam je potrebno mjesto da promijenite pelene bebi, lako možete pretvoriti radni stol u hotelu u savršeno mjesto za presvlačenje bebe.

tips-12-710x473

 

6. Ako imate lagan san i želite uživati u sobi u tišini, stavite peškir ispod vrata kako biste blokirali bilo kakva neželjena svjetla ili zvukove koji bi vam mogli ometati san.

tips-6-1

 

7. Iako većina zavjesa u hotelu obavlja odličan posao u blokiranju svjetlosti, obično ostaje dio koji ne možemo zatvoriti. Umjesto da vam to ometa san, vješalicu iskoriste da biste riješili ovaj problem.

tips-9

 

 

 

 

 

Ne propustite