"Prošle godine sam bila trudna i imala sam spontani pobačaj u petom mjesecu trudnoće"

Kiosk
"Prošle godine sam bila trudna i imala sam spontani pobačaj u petom mjesecu trudnoće"
,

Moj muž je jako debel, često ima preko 130 kg, a takvog sam ga i upoznala i na neki način prihvatila, jer je po mom mišljenju imao ono najvažnije , dušu dobrog čovjeka. Volim njega, a ne njegov izgled. Ja sam uvijek skoro pa idealne mjere i mnogi su se čudili kada nas vide zajedno. 

Prošle godine sam bila trudna i imala sam spontani pobačaj u petom mjesecu trudnoće. Pored toga što sam pala u depresiju zbog gubitka bebe, moje fizičko zdravstveno je jako loše…jer sam imala 4 kiretaže zbog posteljice koja je urasla.

U zadnjih par mjeseci sam dobila nekih 10-15kg čisto zbog hormonskih poremećaja. Samopouzdanje mi je palo na nulu, koliko mi smeta kilaža, još više se brinem šta dalje, još se ne zna hoću li ikad moći opet ostati trudna i da li će materica imati funkciju, a moj muž za kojeg sam smatrala da ima dušu dobrog čovjeka mi je to u ovoj mojoj teškoj situaciji samo potvrdio. najbolji muž na svijetu…. moja najveća podrška u životu, voli me kako god da izgledam, i šta god da se desi… bez njega ne bih ovo preživjela, sigurno. 

 

 

 

Ne propustite