EVO ČIME PRIVLAČITE SUPROTAN SPOL: Vodolije najšarmantnije, ali OVAJ znak sve vrti oko malog prsta!

Kiosk
EVO ČIME PRIVLAČITE SUPROTAN SPOL: Vodolije najšarmantnije, ali OVAJ znak sve vrti oko malog prsta!
.

Mnogi horoskopski znaci specifični su po svojim karakteristikama zbog kojih su izuzetno seksualno privlačni. Ali, svaka od njih isprepletena je i sa nekom manom - koja čini da budu, vjerovali ili ne, neodoljivi.

OVAN: strast

Osobe rođene u ovom znaku su vrlo impulsivne, ali i samostalne. Pa, često ispadnu i tvrdoglave. Baš na taj način Ovnovi će vas uvući u svoj vrtlog veoma brzo, a onda će nastaviti da vas vrte oko malog prsta svojim šarmom i duhom, koji su često neodoljivi.

BIK: uspjeh

Ovaj znak pristaje samo na najbolje, rođeni je vođa i veoma je ambiciozan. Baš zato je visoko na ljestvici seksepila. Svoje partnere Bikovi će razmaziti potpuno i pored njih vrlo lako ćete se navići na luksuz.

BLIZANCI: mudrost

Oni su sjajni govornici, a i ljudi vole da ih slušaju. Što su stariji, to više fasciniraju svoje okruženje, ali često i izvrću činjenice. Ta hirovitost je privlačna, koliko je i opasna.

RAK: nepredvidljivost

Sa njima nikad ne znate na čemu ste. Oni su uvijek između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti. Zato su i privlačni.

LAV: šarm

Lav osvaja brzo svojim šarmom i energijom. Istovremeno, znaju da budu veoma topli i egoistični. Oni stalno traže pažnju, priznanje i ljubav.

DJEVICA: inteligencija

Intelektualnih rasprava vam neće nedostajati, ako se odlučite za Djevicu. Uvijek traže rešenje problema i izuzetno su pedantne - čak nerealno. Emocije i stvarnost su kod njih stalno u sukobu, ali osobe rođene u ovom znaku uvek će sve dati za ljubav i izuzetno su vjerne.

VAGA: osjećajnost

Vage su dubokoumne i pune razumIJevanja. Zato će često saosJećati sa vama. Ponekad će im, doduše, trebati malo više vremena, ali kada jednom dobijete njihovo povJerenje to je to. Vage su uvIJek dobro rame za plakanje i vole da budu pored dominantne osobe.

ŠKORPIJA: mističnost

Ovaj znak je fascinantan zbog svoje skrivene strane ličnosti. S njima vas očekuje puno uspona i padova, ali su pravi majstori zavođenja pa ćete im teško odoljeti.

STRIJELAC: dobrota

Oni su majstori da druge preplave ljubavlju. Strelijčevi vole da se otvore drugima, vrlo su iskreni i verni. Ali, ovaj znak je i osvetoljubiv, pa znajte da vam se crno piše ako ste mu se zamjerili.

JARAC: smirenost

Jarčeve krasi nevjerovatan unutrašnji mir i uvijek su vjerni svojim principima. Ali, veoma su zatvoreni, pa je potrebno da prođe neko vrijeme dok vas puste u svoj krug povjerenja.

VODOLIJA: jedinstvenost

Ovaj znak je u toj mjeri šarmantan da toga ni sam nije svestan. Interesantno je da je to zato što, zapravo, imaju manjak samopouzdanja.

RIBE: fleksibilnost

Ove osobe su majstori u krevetu, vrlo su spontane, ali često djeluju naivno. Što ne znači da su bezazlene. Njihova karakteristika je, takođe, drskost - tako da, nikome neće ostati dužne.

 

Ne propustite