Zidne naljepnice

Sve za dom
Zidne naljepnice
Zabavno, inovativno i jednostavno! U samo nekoliko poteza pretvorite sobu, kupatilo ili hodnik u livadu, planinu, dajte prostoru dašak apstraktnosti ili luksuza.

Zabavno, inovativno i jednostavno! U samo nekoliko poteza pretvorite sobu, kupatilo ili hodnik u livadu, planinu, dajte prostoru dašak apstraktnosti ili luksuza. Naljepnice za zid jednostavno je postaviti i skinuti.

Zidne naljepnice su odlično riješenje ako ste se odlučili za zanimljivu i brzu promjenu, za koju nećete izdvojiti puno novca. 

Motivi su različiti: apstraktni, dekorativni, dječji, priroda, bordure... 

Odaberite motiv koji vam je zanimljiv i zalijepite na samo jedan dio zida, i to onaj na kojem nema polica ili slika. Postoje naljepnice koje su napravljene za donji dio zida, za uglove i rubove. Možete ih lijepiti i na više od jednog zida, ali odaberite odgovarajuće naljepnice. 

Zidne naljepnice su idealne za dječje sobe, a možete ih mijenjati prema djetetovu uzrastu: animirani likovi, životinje, maštovite šare ili cvjetne livade. 

Osim za uređenje doma, zidne naljepnice se mogu upotrijebiti i u poslovnim prostorima, kao i u kafićima i noćnim klubovima. 

Više slika o zidnim naljepnicama pogledajte u galeriji.

 

(magazin.net.hr)

 

Ne propustite