Srce Bosne i Hercegovine: Garden City u Konjicu

Kiosk
Srce Bosne i Hercegovine: Garden City u Konjicu
.

U srcu Bosne i Hercegovine..
O postanku Konjica govori legenda. Historičari potvrđuju starost da kontinuitet nastanjivanja ovih prostora traje već četiri hiljade godina. Položaj Konjica se opisuje onim „i" u nazivu države Bosne i Hercegovine. Administrativno pripada Hercegovačko – Neretvanskom kantonu i opština geografski predstavlja jednu od najvećih po površini u BiH.
Konjic krase Neretva i Stara ćuprija, Jablaničko i Boračko jezero, planine Prenj, Bjelašnica, Visočica, Bitovnja, nekropole stećaka, umjetnine konjičkih drvorezbara i oni koji ovaj grad istinski vole..

konjic-cuprija

U starom gradu Konjicu, kroz vijekove poznatom po specifičnom drvorezbarstvu koji se naslijeđivao sa koljena na koljeno, između dva najljepša jezera, u ambijentu kakvog samo priroda može stvoriti, šumama okružen i suncem obasjan, tamo gdje još od drevnih vremena svoj put kroz kanjone i doline nalazi tirkizni dragulj Neretva, u mjestu iznad kojeg lebdi planinski masiv Prenj, rodio se sasvim novi grad... Garden City. 

Sa CityDealom možete odmarati gdje god želite, sa popustima i do 75%. Ponudu za Garden City, koja traje do kraja mjeseca novembra, možete pogledati klikom na LINK. 
garden-city-h-ea
 

Čovječija ruka podstaknuta potrebama i željama stanovnika i turista, podigla je i sagradila nešto savremeno, nešto novo što podiže standarde BiH turizma i življenja, nešto novo što je postalo turističko središte Bosne i Hecegovine I što je ponos svima nama.

Garden City je grad koji živi, koji raste i koji se sjedinjuje sa svojim stanarima. Blizina rijeke Neretve, naših prekrasnih planina i jezera stvara unikatnu atmosferu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
7838731
Srce Garden City-a je Hotel Konjic, centar dešavanja i rekreativnih sadržaja koje kompleks pruža. Hotel je građen modernim pristupom, po svim svjetskim standardima i ispunjava norme za kategorizaciju u rangu "4 zvjezdice".
Garden City Hotel & Resort , mjesto gdje se ljepotom prirode i profesionalizma stvara nova priča.. Svejedno da li dolazite na porodični odmor, poslovni put, aktivan sportski odmor, wellness vikend, Garden City Hotel&Resort će Vam pružiti nezaboravno iskustvo.
Garden City je jedinstveni turistički kompleks u Bosni i Hercegovini, udaljen samo 3 minute vožnje od centra Konjica, a oko 60 minuta vožnje od Aerodroma Sarajevo. Smješten je uz obalu Neretve, u prekrasnom ambijentu zelene oaze, sa panoramskim pogledom na planinske obronke koje okružuju Konjic. 
13497330
Interijer je osmišljen na način da se korištenjem priordnih materijala karakterističnih za naše podneblje uz efikasan dizajn obezbijedi funkcionalnost i elegancija.
Raznolikost ponude i sadržaja, uz vrhunsku personaliziranu uslugu čine Garden City Hotel & Resort mjestom jedinstvenog doživljaja.
Dođi i vidi, dođi da se diviš...

Ne propustite